csabac Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Servis nepremluvis, ale ak ti to vrze v zatackach a mas TDI, tak si nemyslim, ze to budu tie puky. Daj si skontrolovat podvozok. Ja som mal zaseknuty kamienok napriklad a odvtedy mam klud , co ho z napravy vybrali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 Mohl by se někdy podívat @barnaknebo @Petr AMF co máte r.v. 22 jestli místo plechových táhel stabilizátoru jsou plastové výlisky? Zajímavá změna výroby ani jsem nepostřehl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 Ahoj, nechci kecat, ale mám pocit, ze už je nám i na 2020, zítra schválně kouknu na obě auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 MR2021 už plasty má 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 před 4 minutami, Dodi 15 napsal: Ahoj, nechci kecat, ale mám pocit, ze už je nám i na 2020, zítra schválně kouknu na obě auta. Díky já to celé srovnávám s Octavií, tam ještě klasika. Vidím to prvně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 Dnes jsem přezouval, ani jsem nějak nezaregistroval. Kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 Sú aj presné info, že čo je to presne za materiál (ten plast)? Nie sú s tým problémy? Vyzerá to zaujímavo, uvidíme životnosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 Mam r.v. 03/21 a mam plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 před 20 hodinami, Jan R. napsal: Díky já to celé srovnávám s Octavií, tam ještě klasika. Vidím to prvně. Tak Kamiq 6/20 i Scala 1/20 je plast. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 Tak mne zacali klepat pravdepodobne tycky stabilizatora. Nic ine to but nemoze, aj kolega nezaväzne na mne, ked sa viezol Scalou, hned povedal, ze mi klepu tycky. Motor 1.6 TDI nabeh 48 tis. km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 V 6. 4. 2022 na 21:20, Jan R. napsal: Mohl by se někdy podívat @barnaknebo @Petr AMF co máte r.v. 22 jestli místo plechových táhel stabilizátoru jsou plastové výlisky? Zajímavá změna výroby ani jsem nepostřehl. Scala 1.6 TDI - taktiež plastové tyčky v predu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 Taky mám. Vyrobeno 11/2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuzo Vloženo 19. Červen 2022 Sdílet Vloženo 19. Červen 2022 Tak se připojuji s negativní zkušeností také. 05/2022 a přejet nerovnost je utrpení. Tam kde Octavia nebo Fabia jenom drcnou, tam se ve stejné rychlosti snad tlumiče snaží vyskočit přední haubnou. Nájezd 2000 km :-( Pojedu do servisu si to nechat vysvětlit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 19. Červen 2022 Sdílet Vloženo 19. Červen 2022 Jelikož to máš takhle nový, nemáš na tlumičích transportní podložky? To tu už dlouho nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 19. Červen 2022 Sdílet Vloženo 19. Červen 2022 Podíval bych se raději již doma, jsou schopni to zapřít. A pokud tam jsou, tak auto jedině vrátit. A hlavně dobre nafotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuzo Vloženo 19. Červen 2022 Sdílet Vloženo 19. Červen 2022 (editace) Dík z info. Tak nafoceno a myslím, že je to bez těch transportních podložek. Blbý je, že 90% jízdy se to chová kulturně a někdy prostě nerovnost kterou přejede Fábka nebo Oktávie bez problémů a bez zvuků a tady prostě jako když někdo vezme dřevěnou palici a flákne zespoda do podvozku :-( Tak nafoceno . barevné značení pružin tři tečky bílá-zelená-zelená. Nenašel jsem bohužel slušnou tabulku, abych zjistil, co to znamená. Ještě mě napadlo zainvestovat a vyměnit přední pružiny a tlumiče. Ale sakra u nového auta? :-( Editováno: 20. Červen 2022, autor: Fuzo Doplnění fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Nové tlumiče se musí rozhýbat. Jsou zatuhlé. To říkal i Vaculík ze Světa Motorů. Měl jsem to stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Asi ne, ale hodně dělají taky prehustene pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuzo Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 Psychicky jsem to nevydržel a objednal auto do servisu. Příští týden to snad bude hotovo. Byl jsem upozorněn, že Scala v automatu je o 50 kg těžší a má stejné tlumiče a pružiny jako manuál. A tím pádem je "měkčí". To jsem zvědav, co tam najdou :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 Mne kontrolovali prednu napravu koli hluku a buchotaniu. Menili sa tycky, alebo capy. Tiez som upozornil na ten kovovy, taky plechovy zvuk. Nue je to stale, len sem-tam. Naprava je uz OK, buchot stichol, ale to kovove klepkanie tam je stale. Neodstranili to. Som zvedavy, co urcia ako pricinu tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuzo Vloženo 28. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2022 On 6/19/2022 at 11:35 AM, Dodi 15 said: Podíval bych se raději již doma, jsou schopni to zapřít. A pokud tam jsou, tak auto jedině vrátit. A hlavně dobre nafotit. Myslíš tohle? Včera jsem si to po týdnu vyzvednul ze servisu. Dle servisu "Nic tomu není". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 @Fuzo Jj, to by mě zajímala ta pohádka až jim to ukážeš. Doopravdy překvapující a smutné, že se to ještě děje. 🥹 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 To růžové jsou transportní podložky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 https://forum.skodahome.cz/topic/148927-technick%C3%A9-probl%C3%A9my-a-z%C3%A1vady/?do=findComment&comment=2439251 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 V 20. 6. 2022 na 22:44, Dodi 15 napsal: Asi ne, ale hodně dělají taky prehustene pneu Při reklamaci nového rapida po 500 km když bylo auto i na geo zjistili že jsou pneu lehce přes max hodnoty. Co jezdím na střední je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.