Přejít na obsah

Stahování oken škoda Roomster


Plankton

Doporučené příspěvky

Ahoj potřeboval bych radu odborníků...
Jde mi o stahování oken u škoda Roomster.
Vypozorivak jsem tento problém po nastartování mi jdou od řidiče stahovat všechna okna mimo právě u řidiče... A, po stisknutí tlačítka otevření okna řidiče mi okno poskoci o kousek a v ten moment přestanou reagovat i ostatní tlačítka.. Ale na ostatních oknech jdou. Myšleno spolujezdec a zadní nereaguji jen ty u řidiče.
Je problém v tlačítka nebo je jiný problém?
Po opětovném vypnutí a zapnutí reaguji až si stisknutí tlačítka okna řidiče.... Nějaký tip co stim??? Díky moc

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tok 2006 

Nic sem s tím nedělal. 

Už předtím šlo okno řidiče sekavě a teď po zimě už vůbec.. Jakmile zkusím stáhnout u řidiče přestane panel těch 4 tlačítek reagovat.. Po vypnutí a zapnutí zas ostatní reaguji do chvíle kdy se pokusím stáhnout u řidiče... V ten okamžik přestane reagovat zbytek tlačítek 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dost casta zavada je oxidacia priamo v tlacitkach na doske plosneho spoja. Kedze ovladanie okna vo vsetkych smeroch je riesene cez jeden vodic a radiaca jednotka dvery vyhodnocuje odpor voci zemy/kostre a podla toho vie akym smerom ma ist okno alebo ci si nezatlacil tlacitko na autozavretie /otvorenie. Ked si scitas prechodovy odpor kontaktov na doske plus odpor ktory sluzi na urcenie polohy tlacitka moze jednotka vyhodnodit stlacenie ako nedoveryhodny signal popripade moze nastat konflik a sa jednotka zablokuje pokial  nenastane restart vypnutim a zapnutim zapalovania. Cize naidealnejsie riesenie je rozobrat tlacitka ide to velmy lahko precistit kontakty a dosku plosnych spojov jemnym brusnym papierom aby sme odstranili mozny prechodovy odpor. A dalsia najdolezitejsia vec je skontrolovat kabelaz v priechodke do dvery to vie robit tiez dost velky bordel. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Pánové mám problém s oknama u Roomstera, přestali mě fungovat, zjistil jsem rozlámanou kabeláž, koupil a vyměnil jsem svazek a teď mi to funguje pokud vycvaknu konektor ve sloupku a dám ho zpět, tak do vypnutí zapalování okna fungují, poté jsou zas mrtvá a nahodí je znovuzapojení konektoru. V diagnostice jsem nic nenašel. Nevím jestli se tam dají zkontrolovat samostatně okna. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...