Přejít na obsah

Petr's

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Petr's

  1. Kalibraci klíčkem jsem nedělal, zkusím to. Ještě doplním, že je to rok 2006 a všechna okna v elektrice, když je to vypadlé, tak nejde ani jedno okno.
  2. Pánové mám problém s oknama u Roomstera, přestali mě fungovat, zjistil jsem rozlámanou kabeláž, koupil a vyměnil jsem svazek a teď mi to funguje pokud vycvaknu konektor ve sloupku a dám ho zpět, tak do vypnutí zapalování okna fungují, poté jsou zas mrtvá a nahodí je znovuzapojení konektoru. V diagnostice jsem nic nenašel. Nevím jestli se tam dají zkontrolovat samostatně okna. Díky
  3. Ahoj,je to jednoduché,vemeš jehlu a strčíš ji do trysky a pošteluješ.
  4. Pánové mám problém s tempomatem,při aktivaci nejede auto plynule,ale lehce cuká,jako kdybych přidával a ubíral plyn.Nevíte někdo kde by mohla být chyba?
  5. Ahoj,taky přispěji,roomika jsem kupoval před dvěma lety a měl jsem dilema co za motor.Řeknu ti to takhle,jestli chceš na plyn,což mám i já,tak bych neřešil motorizaci,ale stav auta.1.4 16V je asi nejlepší koncernová atmosféra posledních let.1.6 16V je motor původně od audi,není to koncernová 1,6 co se dává do oktávek atd.Řekl bych,že spodní pásmo mají skoro stejné,nahoře má víc šťávy 1.6. Spotřeba asi o litr menší u slabšího motoru.Servisní náklady skoro stejné,kdysi stály rozvody na 1,6 dvacet tisíc,ale dnes v poho do 10,stejně jako u 1,4. Spotřebu mam cca 8 litrů plynu a systém landi renzo, s motorem jsem naprosto spokojen.
  6. Petr's

    Roomster zamok

    Ahoj,měl jsem podobnej problém,zámek si fungoval jak chtěl,občas nezamknul,občas neodemknul.Vyřešil jsem to tak,že jsem ho vyndal,rozdělal všechny šroubky co tam jsou a stejně nešel úplně rozebrat,tak jsem tou škvírkou co tam vznikla vyčistil tu převodovku zámku čističem a stříknul to teflonovým mazivem.Jsou to dva roky a zámek chodí bez problémů. Připoj konektor a zkus centrálem jestli chodí,může bejt chyba i v elektronice,případně koupit nový.
  7. Měl jsem stejnej problém,popraskanej lak na povrchu.Opraveno opravnou sadou a jsme smířen s tím,že to musím občas převoskovat.
  8. Petr's

    Výfuk 1.6 77kw

    Moje zkušenost,nevyhazovat peníze za Tyll nebo Bosal.Ty výfuky nemají s tím co se montuje do prvovýroby nic společnýho,vydrží to tři nebo čtyři roky.Na doporučení jsem zkusil Polmostrow,což je celkem kvalitní polský výrobce a poměr cena/kvalita je naprosto supr.
  9. Ahoj,mam stejnej problém,je to tím,že se síťka odlepila od vodící lišty.Opravit by to šlo jedině rozděláním roletky a nalepením zpět,ale je to dost náročnej úkon.
  10. Taky přispěju.Varta blue dynamic,spousta startů,jezdilo se hodne město mě vydržela 8 let.Teď jsem pořídil levnější Vartu black dynamic,tak uvidíme.
  11. Ahoj,mě blbnul zámek taky,občas se nezamknul a občas neodemknul,tak jsem ho vyndal ven a promáznul sprejem mechanizmus uvnitř zámku,sundal jsem všechny šroubky a opatrně pootevřel,nešlo to úplně rozdělat,od tý doby funguje v pohodě.Ještě zkontrolovat kontakty,případně stříknout kontaktolem.
  12. Oživím téma,koupil jsem roomstera a čeká mě výměna tyček a uložení stabilizátoru.Chci se zeptat na zkušenosti s výrobci tyček stabilizátorů,nechtěl bych to za rok měnit zas.
  13. Pánové mam dotaz.Rozbila se mi zadní část rolekty na panoramě,nestahuje se. Neměl to někdo z Vás někdy rozdělaný?Potřebuju vědět co je tam za mechanismus.Budu muset sundat tapecírunk a podivat se co se tam stalo.
  14. Kdyby někdo řešil tenhle problém,kterej jsem měl i já,na cca 3800 otáčkách skočila chyba čidla klepání.Nakonec jsem došel k tomu,že problém způsobuje vadná ŘJ.Po výměně ŘJ už se chyba nevyskytuje.
  15. mám uplně stejnej problém,zajímavý je že chyba naskočí pokaždý zhruba na 3800 otáček,ale když se držim pod tak můžu jezdit půl roku bez chyby,takže podle mě to nebude ani čidlo ani kabel výměnu ŘJ jsem ještě nezkoušel.Jak říkáš-v servisu na mě koukali jak na vola když jsem jim to říkal
  16. Prosím o radu,mám feldu 1.3 r.v. 99,koupil jsem si novou baterku a asi po 2 měsících jsem už nenastartoval,po bádání jsem zjistil že mi baterku nejspíš žere rádio(mam Pioneer),starou baterku jsem taky dobíjel častěji,ale říkal jsem si že je to stářím.Co bych potřeboval vědět je jestli můžu rádio vypnot přes spínačku(jestli je na to uzpůsobená) jako třeba u fabky nebo udělat zvlášť vypínač.díky za radu
  17. Potřeboval bych radu,mam origo šíbr, ale najednou když jsem ho chtěl zavřít,tak dojel asi do třičtvrtě a pak se zasunul zpátky do střechy,zkoušel jsem to několikrát a pořád to samé,dal jsem kolečko do nulové(zavírací polohy),ručne kličkou ho dostal zpátky,ale pokus o otevření a zavření dopad stejně,tak do třičtvrtě se zavírá normálně,nevíte někdo co s tím?
  18. zjistit se to nedá,ale motor nebude klepat z důvodu vadnýho čidla,svíčky máš ok?
  19. Potřeboval bych radu,napích sem auto na Vag a hlásilo mi to poruchu snímače klepání motoru,tak jsem ho vyměnil,chybu vymazal,a auto jelo o hodně líp,jenže jsem ho chtěl trochu prohnat a najednou zase zlenivělo,znova napíchnutí a chyba byla zpátky-výmaz,zjistil jsem že když jezdím do 3500 otáček tak je vše ok-zkoušeno týden,ale jak přesáhnu,naskočí chyba.nevíte někdo co s tím?
  20. Já si myslím že katalyzátor jako takovej by měl bejt stejnej,jde mě o tu druhou lambdu která kontroluje činnost katíku,snad se mi z toho nezblázní a další věc je 10 tis. rozdíl v ceně Snad to bude fungovat tak jak má...
  21. Nevíte někdo jestli by se dal dát na 1.4 16V 55KW neorigo katalyzátor aby to šlapalo v poho?
×
×
  • Vytvořit nový...