Rulis Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Zdravím, Neřešil někdo problém na octavia III rok 2015. Z ničeho nic vyskočila závada airbagu a přes diagnostiku nejde chyba smazat. Hlásí dle diagnostiky vadu na řídící jednotce. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Nejaky chybovy kod? Typuji prelamane kabely v kabelovem zvazku ve dverich ridice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rulis Vloženo 22. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Tady je foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Jednotka ti umřela, tady pomůže jen výměna. Často bývá příčinou vyražená hadička od odtoku klimatizace, pak se dostane voda do jednotky, nebo špatně nalepené nové čelní sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rulis Vloženo 23. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Čelní sklo jsem neměnil tak nevím zda zkusit ještě projít elektriku než budu nechat dávat měnit jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Jedině někoho kdo má novější VCDS ale tato chyba znamená že je vadná jednotka, na O3 jsem od ledna měnil 2, vždy byly zaoxidované cesty na tišťáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rulis Vloženo 23. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Dík moc mohu se zeptat kolik to zhruba stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Starší jednotka, výměna + on-line cca 4-5tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rulis Vloženo 23. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Děkuji a asi nevíte kde se dá starší jednotka sehnat nevím zda bude mít můj servis k dispozici nějaký použitý kus? Nová stojí kolik prosím ať jsem připraven na vše 🙈? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 cca 8130 bez dph za jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rulis Vloženo 23. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Ještě jednou děkuji za všechny informace. 👍🏼 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rulis Vloženo 23. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Není tu někdo kdo by měl k dispozici řídící jednotku? VIN TMBJG7NE3F0178183 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rulis Vloženo 25. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 Mohu se ještě zeptat zda auto bude fungovat bez té jednotky? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 Bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaPCE Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Mužu se zeptat, jak to dopadlo? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rulis Vloženo 16. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Byla závada na řídící jednotce. Po opravě vše fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaPCE Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Tak ze vymena ridici jednotky airbagu? Predpokladam, ze nejde pouze vymenit za jinou, ale musi se do skodovky aby sparovali s autem? Kolik to stalo? Moc diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rulis Vloženo 16. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 já jsem to vyřešil přes známého, který mi tu jednotku dokázal opravit, ale v servisu škoda jí chtěli měnit a cena byla kolem 10 000,- to bylo ale před rokem cenu teď nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 5. Září 2023 Sdílet Vloženo 5. Září 2023 Kamarád utopil auto do výšky sedaček - sedáku, bohužel i po vysušení chyby airbagu viz fotky, auto nepojištěné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 5. Září 2023 Sdílet Vloženo 5. Září 2023 No jo, diagnostika z kinder vajíčka. Tak šup s tím na normální diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 5. Září 2023 Sdílet Vloženo 5. Září 2023 To vím, je to jen carista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.