Přejít na obsah

Symphony nesvítí!!!

esař

Doporučené příspěvky

Nesvítí mě rádio symphony(s kazetou), jinak je všechno funkční,čím by to mohlo být? Zkoušel sem připojit 12V na pin konektoru na kterým by mělo byt podsvícení a nic. Mám ho v OI kabely a konektory sou orig, vpořádku .Uměl by někdo z okolí Brna přehrát softwér toho rádia? Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v autě bylo dřív škodovácký radio music system 303 a to svítilo.Radio jsem koupil loni na inzerát a tomu kdo mi ho prodával v jeho autě svítilo.když jsem ho strčil do mí tehdejší Octavky s roku 99 tak mi také nesvítilo.Myslel si že to nesvítí protože mám starej model,ale teď mám octavku s roku 2001 a radio se chová stejně :(

Odkaz ke komentáři

v autě bylo dřív škodovácký radio music system 303 a to svítilo.Radio jsem koupil loni na inzerát a tomu kdo mi ho prodával v jeho autě svítilo.když jsem ho strčil do mí tehdejší Octavky s roku 99 tak mi také nesvítilo.Myslel si že to nesvítí protože mám starej model,ale teď mám octavku s roku 2001 a radio se chová stejně :(

překódovat, teď je nakodovaný aby chodilo po Canu

Odkaz ke komentáři

Teda ... Takže takhle, CAN je dvou drátová sběrnice, ve voze jich je několik a liší se rychlostí, tak daty. Nebudu to rozebírat, bylo by to na dlouhý článek, ale rádia se kódují vagem (nejde o pin cód) a důležité je poslední číslo toho kódu:

1- aktivní anténa, provoz po staru, po separé analogových drátech

3- to samé co jedna, navíc cd měnič.

5-aktivní anténa, provoz po CAN sběrnici

7-to samé, co pět plus cd měnič.

Další číslo, které se mění jsou řádů stovek a to tak, že je tam buď:

0- žádné pasivní repro

2- dva přední pasivní repro

4- čtyři (přední a zadní) pasivní repro.

Takže pokud nemám cd měnič, nemám can a mám čtyři repro, bude to 401.

Pokud mám měnič, auto, kde je can dotažen k rádiu a čtyři repro, bude to 407.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Jank musím dát za pravdu REMUSOVI,i když jsem tomu nevěřil a nikde se o tom nepíše,ale sám jsem se o tom přesvědčil.Měl jsem Symphovy v Superbu,kde svítilo.Dal do Fábie-svítilo taky,potom zase do Superba a najednou nesvítilo.Je to pro to,že u Fábie si info o světlu vzalo z Canu a samo se překódovalo.Stačilo ho potom nakódovat na 401 a hned šlo.Potom zpět na 405 a jede dál

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...