palvis Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 zdravym neviete niekto poradit prestalo mi fukat na nohy a taktiez prestala ist klima dioda na vypinaci sa nerozsvieti na diagnostike vyhodilo ze treba nakonfigurovat servomotorcek na klapke, zakladne nastavenie nepomohli tak sa vytiahol motorcek ten uz pekne ide no klima stale nejde, cez diagnostiku klimu spustit ide no stale sa nedaju nastavit motorceky na klapkach a na diagnostike vypisuje titeto chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5q0907643d-senzor-kvality-vzduchu-de-40156.html Koupit a nastavit parametry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel P. Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 Zdravím, mám stejný problém. Už jsi to nějak vyřešil. Děkuji V 5. 6. 2021 na 12:53, palvis napsal: zdravym neviete niekto poradit prestalo mi fukat na nohy a taktiez prestala ist klima dioda na vypinaci sa nerozsvieti na diagnostike vyhodilo ze treba nakonfigurovat servomotorcek na klapke, zakladne nastavenie nepomohli tak sa vytiahol motorcek ten uz pekne ide no klima stale nejde, cez diagnostiku klimu spustit ide no stale sa nedaju nastavit motorceky na klapkach a na diagnostike vypisuje titeto chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel P. Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Zdravím všechny, mám problém s klimatizaci. Zmáčkl jsem dvě tlačítka pro nastavení servomotorku na ventilaci a od té doby mi nejde vůbec klima. I kdyz zmacknu auto nebo rozmrazovani předního okna. Kontrolka na klimatizaci se nesvítí . Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petervasarab84 Vloženo 4. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2022 Ahoj, ozivim tuto temu. Objavil sa mi problem s klimatizaciou. Pri zapnutej klimatizacii na pravej strane fuka iba teply vzduch. Lava strana a zadna cast bez problemov. Problem je iba na pravej strane a v odkladacom priestore na pravej strane v palubovke. Zmena teploty na pravej strane sa neprejavi ani ked cokolvek a akokolvek nastavim pravu stranu na Climatronicu. Nejake rady? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2022 Jasně, diagnostika ti poví které čidlo je v háji a to vyměnit,jen hledat v měřených hodnotách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael_sk Vloženo 4. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2022 Myslím že pripadá do úvahy aj menej chladiva a výparník nie je celý vychladený a tým pádom ide z jednej strany teplý vzduch . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 4. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2022 před 3 hodinami, michael_sk napsal: Myslím že pripadá do úvahy aj menej chladiva a výparník nie je celý vychladený a tým pádom ide z jednej strany teplý vzduch . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petervasarab84 Vloženo 21. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2022 Tak update problému. Doplnené chladivo a všetko ide perfektne. Zima ako v mrazáku! Zaujímavé je, že doplnením chladiva zmizli aj chyby z diag ako zaseknutá klapka a snímač kvality vzduchu akj keď sa s tým nič nemuselo robiť. Tak či tak, stačilo doplniť. Cena 85€ čo nie je vôbec zlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 (editace) Kde si dával meniť klímu za 85e. WTF? Ja som dával pred 2 týždňami. Lebo sa mi zdalo,že v tých vysokých teplotách akosi slabo chladí. Chladiva by malo byť 460g a mal som 405g. Tak som to nechal všetko vypustiť a napustit novým chladivom. Teraz keď dám min.teplotu,tak v aute je ako v mrazničke:-) Platil som 32e (nie v Škoda) Editováno: 22. Červenec 2022, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petervasarab84 Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 V NR, tuším Klimblock...no tak to je potom tých mojich 85€ kurWa veľa len za doplnenie...aj keď mi tvrdil, že mi viac ako polovica chladiva chýbala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 Ono taky záležím jaké chladivo.Některé supy mají staré a některé nové a to je cca 2-3x dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 (editace) Presne tak... Bol som pôvodne objednaný inde,ale keď som prišiel tak zistili,že už mám nové chladivo... Tak ma poslali ku "konkurencii" kde už majú novší stroj na klímu. Bol som pri aute počas celej výmeny. Čiže výmena komplet nového chladiva 32e.Mam typ 1234yf Tých 85e iba za akože doplnenie je riadny biznis... (oyeb) Editováno: 22. Červenec 2022, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 Chalani, nejaky tip na BA servis, kde hlavne rozpoznaju typ naplne a nebudu to davat ako im pride? A samozrejme nie za tie NR ceny :-) (bez urazky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 (editace) Typ chladiva budeš mať uvedeny na samolepke,keď otvoris kapotu. A čo sa týka samotneho chladiva,tak novši typ má aj iné koncovky . Čiže keď máš starší typ,tak nové chladivo Ti tam ani nanatlakuje,keďže koncovky nebudú pasovať.Samotny prístroj je iný. A samozrejme naopak... Teoreticky by to malo byť podľa toho kedy bolo auto vyrobené.Nove nariadenia EU/emisie atď... Staršie chladivo do r. výroby 2017- R134a Novšie chladivo od r.vyroby 2017- R1234yf Editováno: 22. Červenec 2022, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 Pokud máš nové chladivo tak se nediv. U nás je to v průměru: Staré chladivo 2,-Kč /gram,cena plnění-,450,-Kč+ olej Nové chladivo 6,-Kč/gram,cena plnění 700 + olej. Ceny jsou orientační,něco to má i daleko více.Tohle jsou uvedeny takové min.ceny bych řekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 24. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2022 V prípade nového chladiva to nemusí platiť, ale v prípade starého stačí zájsť do hocjakého malého servisu ktorý má na to stroj, prípadne kúpiť si online zľavový kupón, alebo ešte lepšie, nájsť online kupón a potom osloviť priamo servis a vynechať sprostredkovateľa a dohodnúť sa na cene priamo. Ceny autorizovaných servisov sú v tomto smere naozaj prehnané. Aspoň podľa mojich skúseností. Ja som takto riešil doplnenie klímy minulý rok na Fabii pred cestou do Talianska, celá sranda ma na kupón stála 25 €. Autorizovaný servis si roky pred tým pýtal za to isté násobky tejto ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.jakubco Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 (editace) Nazdar. Mám problém s klimou na superb 1 2.8. Klima nechladí. Pri zapnutí Climatronicu ma zmyzne "econ" na displeji, kompresor sa roztočí, chladič sa roztočí, otáčky sa zvýšia ale trubky niesu studené. Skúsil som strčiť šrubovák do ventilu na trubke a tlak tam je. Načo sa zamerať? Editováno: 4. Červen 2023, autor: R.jakubco 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 Na hledání ve správné sekci, toto je o SIII. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 6. Červen 2023 Sdílet Vloženo 6. Červen 2023 (editace) U mňa na 2018 po 145 000km prvá kontrola klímy. Chladivo už nové 1234yf. Nechýbalo nič. Editováno: 6. Červen 2023, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.