Přejít na obsah

Superb 2. generace 103kW CR DSG - kratke trasy


Eleggua

Doporučené příspěvky

Dobry den, 

mam moznost koupit Superb 2. generace (2013)  2.0 TDI 103kW CR DSG kombi, servisovany, s najezdem 100k. Chtel bych se jednak zeptat, co pri koupi zkontrolovat, ale hlavne resim to, ze nebudu jezdit uplne dlouhe trasy. Cca 80% budou cesty do prace (2x20km), zbytek delsi trasa (50-200km), obcas nejaky kratky skok (nakup atd). Neni to pro tuto motorizaci a automat problem?

Je nas 5, takze velke auto je skoro nutnost a velke auto se slusnou benzinovou motorizaci a s omezenym rozpoctem je problem.

Diky za Vase nazory a rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš ověřené km (přijde mi na 8 let staré auto 100tis málo km), tak klidně. Nech si stranou 10 na DPF a neřeš. Já teď koupil SII combi manželce vyloženě na ježdění kolem komína - bylo za super cenu, tak neřeším. Mám už 3. superba, měl jsem teď passat B8, teď tiguana - se vším jezdím denně do práce 3km a  z práce 3km. Pak nějaké delší pojížďky. DPF se vypaluje častěji, ale zatím jsem s ním problém neměl. DSG pokud se mění olej pravidelně po 60k taky není problém, pokud jezdíš vyloženě extra město, doporučuje se akorát zkrátit interval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...