kober Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 https://www.auto.cz/ukrajinsky-dodavatel-skody-obnovil-produkci-kvuli-vypadku-stala-vyroba-enyaqu-143229?utm_campaign=abtest189_panel_sluzeb_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat V tomto týdnu došlo u ukrajinského dodavatele k obnovení výroby, samozřejmě za zajištění bezpečnosti zaměstnanců. Zároveň jsme se rozhodli výrobu zdvojnásobit pro případ, že by něco nevyšlo. Od 16. týdne pak budeme ještě využívat alternativního dodavatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 před 11 hodinami, Pinacle napsal: Takže za to, že budeme čekat víc jak rok, nás ještě potrestají zvýšenou cenou? Mňa za 7mesacne čakanie potrestali osekanou výbavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Tak se mi dnes posunula výroba ze 14T na 18T. Prý je předpoklad, že v tomto datu už pojedou dveřní výplně "normálně". Odklad nikdy nepotěší, ale lepší než vyrobená na odstavné ploše bez dveřních výplní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Škoda Auto má odstaveno 20 tisíc nedodělaných aut - Novinky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 To je zase úsměvná diskuze pod tím článkem... výborné pobavení při odpolední kávě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 ŠO píše: S podporou týmu Škoda se podařilo během šesti týdnů zajistit alternativní výrobu těchto výplní. Vie niekto bližšie povedať čo to je alternatívna výroba? Je tam aj "alternatívna kvalita"? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Potkal jsem známého, co má dopravu a vozí auta pro ŠA Ty nedodělané Octavie už vozí zpátky do MB. Tapeci chyběli všem, ovládání oken tam jen tak vidí, otevírají to za lanko, zavírá se za plech, prý kovbojka. Ptal jsem se, proč to nevozili salónům - prý se nedohodli na penězích. Jako proplatit mechanika, co to za x.minut dokompletuje. Ty auta, co nemají MATRIX svazek tam jen tak visí, otvory nepřelepeny, prší, sněží ... Jsou tam i auta s odřenými celými boky. V Kvasinách ty auta, co nemají ŘJ aby šli nastartovat na návěs tlačí tažnou tyčí. Občas se jim uvolní a jsou tam i auta s propíchlým chladičem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Když to člověk čte, je snad i rad za posunutí termínu výroby s naději ze se tomhle snad vyhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 25. Březen 2022 Sdílet Vloženo 25. Březen 2022 Jinak takovy tip, az se treba i dockate.. zkontrolujte si vsechny kola, zvlast ty, co vam pripadne daji v kufru, resim ted takovou neprijemnost, ze jsem nebyl paranoidni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 25. Březen 2022 Sdílet Vloženo 25. Březen 2022 V jakém smyslu? Počet, nebo stav? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 25. Březen 2022 Sdílet Vloženo 25. Březen 2022 Tak aby si nekdo nevsiml, ze mu jedno chybi, to by musel byt extra blbec, ale spis stav :D.. Vybalil jsem dneska k prezuti jedno z pytle a je odrene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeX Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Trochu světla na konci tunelu. Objednáno 03/2021 a termín aktuálně 18/19 KT. Poslední známý termín bylo info z listopadu 13/14 KT. Takže kvůli dveřním výplním posun cca 1 měsíc, to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ber.vyhlidka Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 V 24. 3. 2022 na 11:05, Rapid1.0 napsal: Tak se mi dnes posunula výroba ze 14T na 18T. Prý je předpoklad, že v tomto datu už pojedou dveřní výplně "normálně". Odklad nikdy nepotěší, ale lepší než vyrobená na odstavné ploše bez dveřních výplní. Kdy si objednával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 @Ber.vyhlidka viz. moje vlákno zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 (editace) Objednáno 02/2021. Zásadně překonfigurováno, podle nového modelového roku, v 08/2022 (nevím jestli mě to poslalo na konec fronty). Teď jsem dostal informaci, že jestli se nic dalšího nepodělá, tak do prázdnin bude vyrobeno. Je to Scout v poměrně vysoké výbavě. Editováno: 28. Březen 2022, autor: Chloop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Na konec fronty tě to podle mě neposlalo, ale je fakt, že v některých případech změna konfigurace změní výrobní týden. Já taky přidával loni na podzim jeden paket a posunulo mi to výrobu o 3 týdny. Jenže od té doby se to ještě změnilo x-krát, takže ve výsledku ta změna konfigurace efekt neměla žádný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 Dnes jsem debatil s jedním pražským prodejcem a ten mi řekl, že aktuálně nedokončené vozy odstavené na plochách kvůli dveřním výplním mají kompletaci naplánovanou až na období 07-12/2022. Ty dveřní výplně, které zvládají vyrábět jdou rovnou do nových vozů, které sjíždějí teď z linky. To znamená, že ti, co objednali dříve a měli "smůlu", že jim auto vyrobili v minulých týdnech budou čekat na vůz déle, než ti, kteří objednali později a mají plánovanou výrobu až třeba za měsíc. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 Taktéž mi vyvrátil spekulace o zdražování již objednaných vozů. Nemá žádné informace, že by k tomu mělo docházet. Aktuálně mu prý chodí auta objednané i více než před rokem. Od té doby proběhlo 4x zdražení a zákazníci auta dostávající za ty ceny, za které je objednali. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 Jupííí. Konečně dobré zprávy. Mám naplánovanou výrobu na 14. týden, tedy asi za 14 dnů (informace z ledna). Tak snad už p roce čekání bude 🚓 vrrr ✌😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 Zkus si zažádat o aktuální informaci, protože to se mění klidně i několikrát za měsíc. Já měl taky ještě nedávno 14. Týden a co tak sleduju, vícero lidem prodloužili na 18. Týden. Přijde mi ze to takhle prodlužovali hromadně. Zkus si to ověřit a dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 před 18 hodinami, Rapid1.0 napsal: Ty dveřní výplně, které zvládají vyrábět jdou rovnou do nových vozů, které sjíždějí teď z linky. To lze zase jednoduše potvrdit/vyvrátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Jasný, jak jsem nakoupil, tak prodávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Koukal jsem na to, není to pravda, +- 50% dokončených vozů jsou ty, které byly dříve označeny za nekomplety, další vozy jsou vyrobené na první pokus a další jsou označeny jako nekompletní a odstaveny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 @Hamman Ty teď odstavované vozy - tyka se nějaké konkrétní výbavy, nebo jdou náhodně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Az tak jsem to nezkoumal, ale pochybuju, ze krom prioritnich vozu bude neco uprednostnovano :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.