Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ať už jsou pryč a zbývají díly na "naše" nevyrobené :D

Nevíš, jestli ta politika "Nevyrábíme nic nedodělaného" je plánovaná i po dokončení nedodělků? Asi to ale dost záleží na tom, jaký díl chybí.

Vloženo

Tá situácia je katastrofálna, čakanie viac ako 1,5 roka samo o sebe je hrozné, keby bol na to človek aspoň pripravený, ale to neustále posúvanie je najhoršie. A keď už si človek myslí, že sa dočkal (lebo mi ho mali minulý týždeň vyrobiť), tak zase posun. Tento posledný som už fakt nečakal. A komplikovaná komunikácia spojená s nevedomosťou ničoho tomu tiež nepomáha.

Vloženo
před 16 hodinami, Pinacle napsal:

1.2. 2023  jsem psal do škodovky kdy mi to vyrobí.  3.2 mi odpověděli že to předají příslušnému oddělení a informují mne. Dodnes ani čárka.

Napíšou ti stejně jen obecné kecy, proč to nejde dodat a na závěr to, že se máš informovat jen u dealera, který ví aktuální info. Nic víc od toho nečekej.

Dle dnešního odboráře stále nic moc a výhledově taky.

Vloženo

Přesně - popíšou, jak je hrozná situace a dělají co můžou. Mě párkrát takhle slibovali a stejně to ve finále bylo zase jinak. Ale slušnost by byla alespoň odepsat...

Ale situace se zlepšuje, tak začnou chrlit zase o něco víc aut (jestli si vybavuju dobře, tak psali, že jedou ranní + odpolední směny).

Vloženo

Asi těch mailů mají hodně :D Ale je jasné, že to stejně nic nezmění - ti lidi, co na to odpovídají, prostě jen odepíšou na mail a to je vše. Nemyslím si, že by si někdo výš řekl "Hmmm, je tu hodně stížností, asi bysme měli zlepšit alespoň tu komunikaci." Prostě ti pracovníci jdou zase nas*aní do práce, kolika debilům zase budou muset ze šablony odepisovat :D

Ad. zlepšování situace - to sice jo, ale za mě je to pořád dost špatná situace. Je to jak kdybys jeden den měl sežrat ho*no a druhý den by ti na něm přibyla šlehačka. Pořád je to ho*no.

Vloženo (editace)

:D :D

@cross je to tak no. Lidem na té infolince a na tom mailu taky nezávidím. Na druhou stranu zase tahle jejich neaktivita + standardizované odpovědi přilévají olej do ohně. Pak panuje všeobecná nasranost. :D

Hele ono je furt něco a výrobou to nekončí. Já mám sice dokončeno, ale zase čekám, až se můj prodejce vrátí z dovolené - ostatní mu do toho nechtějí hrabat atp. Vždycky se najde důvod, proč to nejde. :D

Editováno: , autor: Pedro32
Vloženo

Jakože jeho kolegové "nejsou schopní" u jeho zakázky objednat převoz? Tak to bych se pěkně vytočil :D Kámošův prodejce byl zrovna nemocný a normálně to za něj (minimálně předání) pořešil kolega. Na druhou stranu chápu, že jsi už asi úplně rezignoval :D

Vloženo (editace)

Asi tak nějak - už jsem si řekl, že ten týden vem čert... :D Převoz od ŠA asi nějak funguje (jen si to myslím, neověřeno), ale spíš prý mu něchtějí zasahovat do objednávky a prý že pokyn k přípravě auta u dealera musí dát on. Pak prý mají až 14 dnů na přípravu auta do prodeje (doufám, že to ale bude už ten příští týden na předání...). Docela mě i překvapilo, že prý nejdřív přivezou auto a techničák Škodovka doposílá poštou. Tohle je moje první funglovka, takže je to třeba běžná věc, ale překvapilo mě to. Myslel jsem, že jim to dodaj najednou i s papírama.

Vloženo

Tak přidám můj další update:

Auto mělo být v 6. týdnu, pak přesun na 13. týden a najednou info minulý týden, že je vyrobené a nyní čeká asi týden na převoz.

Objednáno 08/2021 (čekačka teda asi 18 měsíců) - RS TDI DSG, Canton, Nezávislé topení, Asist. jízda 2,0, Klima paket, Paket Sun and Pack. Objednal jsem zimní kola, tak snad to nevysypou z kamionu.:-)

Vloženo (editace)

Tak super, další hotový kus. :) Gratulace a přeju rychlou práci dealera, aby to nebrzdil zase on. :)

A 18 měsíců je už asi takový standard no... jsem ve stejné fázi jako ty a mám taky objednávku 8/2021 (na konci měsíce).

Vloženo
před 5 hodinami, Pedro32 napsal:

Asi tak nějak - už jsem si řekl, že ten týden vem čert... :D Převoz od ŠA asi nějak funguje (jen si to myslím, neověřeno), ale spíš prý mu něchtějí zasahovat do objednávky a prý že pokyn k přípravě auta u dealera musí dát on. Pak prý mají až 14 dnů na přípravu auta do prodeje (doufám, že to ale bude už ten příští týden na předání...). Docela mě i překvapilo, že prý nejdřív přivezou auto a techničák Škodovka doposílá poštou. Tohle je moje první funglovka, takže je to třeba běžná věc, ale překvapilo mě to. Myslel jsem, že jim to dodaj najednou i s papírama.

Techničák se většinou posílal dealerovi v okamžiku, kdy auto výrobci plně uhradil. A k tomu dochází až poté, co dealer auto převezme.

U skladovek to často bývá tak, že auto stojí pár týdnů (dneska možná spíš dnů :D) v salonu. A auto je po celou dobu ve vlastnictví výrobce, protože zatím nebylo plně uhrazeno. Takže když si pro skladovku přijdeš a chceš s ní hned odjet, tak jí nejdřív zaplatíš dealerovi. Dealer zaplatí výrobci. Výrobce pošle dealerovi techničák. A tobě ten techničák dodají třeba až 3-4 dny po koupi...

Vloženo (editace)
před 14 hodinami, Frantisek Honsa napsal:

Takže když si pro skladovku přijdeš a chceš s ní hned odjet, tak jí nejdřív zaplatíš dealerovi. Dealer zaplatí výrobci. Výrobce pošle dealerovi techničák. A tobě ten techničák dodají třeba až 3-4 dny po koupi...

Nesouhlas, já auto platil převodem den před plánovaným vyzvednutím a peníze k dealerovi dorazily v den vyzvednutí dopoledne. Objednával jsem vlastní konfiguraci. Tchýně 14 dnů zpět kupovala skladovku Karoqa z nabídky dealera a platila na místě kombinací  karty+okamžitým převodem. V obou případech jsme odjížděli s techničákem.

Editováno: , autor: roman.semora
Vloženo
19 hours ago, JRCZ said:

Tak přidám můj další update:

Auto mělo být v 6. týdnu, pak přesun na 13. týden a najednou info minulý týden, že je vyrobené a nyní čeká asi týden na převoz.

Objednáno 08/2021 (čekačka teda asi 18 měsíců) - RS TDI DSG, Canton, Nezávislé topení, Asist. jízda 2,0, Klima paket, Paket Sun and Pack. Objednal jsem zimní kola, tak snad to nevysypou z kamionu.:-)

Dáváš mi naději :-). Mám dost podobnou konfig a objednání 05/21...

Vloženo
před 2 hodinami, roman.semora napsal:

Nesouhlas, já auto platil převodem den před plánovaným vyzvednutím a peníze k dealerovi dorazily v den vyzvednutí dopoledne. Objednával jsem vlastní konfiguraci. Tchýně 14 dnů zpět kupovala skladovku Karoqa z nabídky dealera a platila na místě kombinací  karty+okamžitým převodem. V obou případech jsme odjížděli s techničákem.

Já dokonce jen na salónu platba kartou bez okamžitého převodu. Stačilo jim, že tam byla původní (od objednávky) záloha ve výši 20ti táců

Vloženo

Postupne som prečítal celé toto vlákno - je to teda masaker s tými dodacími lehotami. Ja akurát oslavujem rok čakania - objednané 02/22. Pôvodne díler spomínal 03-05/23 čiže na čakanie som bol pripravený. Najnovšie posunul odhad na 09/23 čo by bolo tých 19 mesiacov, ako to zrejme chodí v týchto týždňoch. Len som zvedavý koľkokrát dôjde ešte k posunu vzhľadom na skúsenosti ostatných tu  :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...