stanmar Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 Parkoviště Loukov u Mnichova Hradiště (vedle D 10) dnes odpoledne : 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 🥲 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 Biele, modre, sede, sem tam cervena a mamba. Ziadna orandzova. Zaujimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 Před hodinou, patrikcevela napsal: Biele, modre, sede, sem tam cervena a mamba. Ziadna orandzova. Zaujimave Na octavce vypada zvláštně, na fabii dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 před 16 hodinami, stanmar napsal: Parkoviště Loukov u Mnichova Hradiště (vedle D 10) dnes odpoledne : Těch Blue Race tam zdaleka není tolik kolik bych očekával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 19 hours ago, Hamman said: Na octavce vypada zvláštně, na fabii dobre no, za par mesiacov uvidim na svojej :) v kazdom pripade som ju zobral ako najzaujimavejsiu variantu, kedze na cestach je plno tmavych farieb, strieborno/biele maju fleety a cervena mi nevonia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 Určitě budeš nadšený. Ta barva je krásná. A na Octaviich bude ještě minimálně nějakou dobu celkem výjimečná 🙃 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatessH Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 Tak dnes mám pánové roční výročí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeX Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 Jestli výročí užívání si nového vozu, tak gratuluji. A jestli výročí čekání ve frontě na nový vůz, tak vítej v klubu. Už kroutím 14. měsíc😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 před 13 minutami, MatessH napsal: Tak dnes mám pánové roční výročí. Smutné výročí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 No, mně se taky blíží rok čekání.... 😒 . @LukeX14 měsíců 😬 ??? Neděláš mi radost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 Taky 3.6 budu už kroutit rok, výroba ma být za 3 týdny, takže uvidím jestli budu taky bouchat smutně šampáňo nebo ne… Každopádně, kdybych auto neměl, tak bych se jim na to už v lednu (původní termín) vys… a koupil něco jiného 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 Tak jak to vypadá s vyplnemi, vi někdo? Pojede už výroba přisti týden na 100%, budou vyplne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatessH Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 Já už raději nic neočekávám. Aspoň nemusím kupovat zimáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 @MatessH Ne že bych ti to přál, ale v dnešní době se může stát že auto přijde v říjnu, takže ty zimáky kupovat budeš muset stejně hned :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 Já jsem zimáky kupoval na týden :D.. vyplatilo se. Auto mělo být na konci října a nakonec bylo v prosinci. Na začátku prosince začínalo mrznout a sněžit, tak jsem koupil na superba zimaky a za 2 dny volali Dobrý den máme pro Vás připraven vůz. Tak hodně štěstí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 Tak v lednu jsem dealera otravoval. Že prý 14. týden (to je začátek dubna). 15. týden jsem oslavil první výročí od objednání. Dnes (17. týden) jsem dealera zase otravoval. Tak prý je naplánována na 24. týden (13. - 17.06.). 😪😥😪😥 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 To je mazec. Já mám 18. týden ale po téhle informaci se na aktuální stav snad ani nebudu ptát. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 27. Duben 2022 Sdílet Vloženo 27. Duben 2022 Tak jsem se ani ptát nemusel, dnes volal prodejce 😅 posunutí výroby z 18. na 22.-24. týden. Viz Zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 2. Květen 2022 Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 Tak hlásím taktéž posun. Z týdne 19-21 na 22-24. Dle prodejce to natahují, aby jich vyrobili co nejvíce s výplněmi a nemuseli posílat na odstavné. Ale podle mě je to jeho zbožné přání a ví stejný h***o jako já 😆. Ale pokud bych si měl vybrat, tak radši ty 3 týdny ještě počkám, než aby to stálo... Každopádně jedno je jisté, na auto budu čekat rok, objednával jsem 3.6.2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 2. Květen 2022 Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 Soused má objednáno od 03/22 a dodání 06/23 hrůza!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatessH Vloženo 2. Květen 2022 Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 Takže to tak vypadá, že já s objednávkou 04/2021 to budu mít nejdřív v červenci a hodně později než Ti, co objednali později a jdou teď do výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 2. Květen 2022 Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 před 2 hodinami, kober napsal: Tak hlásím taktéž posun. Z týdne 19-21 na 22-24. Dle prodejce to natahují, aby jich vyrobili co nejvíce s výplněmi a nemuseli posílat na odstavné. Ale podle mě je to jeho zbožné přání a ví stejný h***o jako já 😆. Ale pokud bych si měl vybrat, tak radši ty 3 týdny ještě počkám, než aby to stálo... Každopádně jedno je jisté, na auto budu čekat rok, objednával jsem 3.6.2021. Posílají se pořád, ale už ne tolik 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 2. Květen 2022 Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 @Hamman Náhradní výroba dveřních výplní má tedy zvyšující se produkci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.