cross Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 Ad. to, že bude stát auto před barákem - to byla samozřejmě nadsázka :) @Dohny87Super :) Už jsem si myslel, že tam máš namontované i to přední brzdové světlo, co testují teď na Slovensku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 Před hodinou, Hamman napsal: Stezujou si, ze nemaj na prodejne auta, tak ted mit budou :D To zrovna není k smíchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 @Dohny87tak jak to s Tebou vypadá? Už Ti vůz dovezli? Btw v jakém městě sídlí Tvůj dealer? Ja mám objednáno v Olomouci a jak jsem již zmínil. Od 25.8. kdy bylo auto kompletně vyrobeno čekám, až jej dovezou a už mě to nebaví… Asi příště objednám v Praze, jako jsem to udělal v případě O3 RS. Tam to auto dovezou beztak druhý den po zkompletování :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dohny87 Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 @iphonik4 Už čeká na značky :-) Objednáváno přes Arval u dealera v Jablonci. (1,5Tsi DSG e-tec, style+, sportpaket, panorama, tažné, bezpečnost). Přeju ať dorazí co nejdřív! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 Krásný vůz. Jen mimo téma, co je sport paket ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 27. Září 2022 Sdílet Vloženo 27. Září 2022 (editace) @Sebasten Sport-paket, pokud se nepletu, byl takový menší předchůdce verze Sportline, která ze začátku produkce OIV v nabídce nebyla. Černá maska, sportovní sedačky, černá piano lišta na palubce, sportovní volant, černý strop v interiéru apod. Po nějaké době ho zařízly, protože byl docela výhodný v poměru cena / výbava. Tuším, že byl za nějakých 15 tisíc? Možná 20. No a jako "náhradu" dali Sportline - samozřejmě dražší, který třeba nemůže mít tažné zařízení (pouze přípravu), na rozdíl od výbavy Style, kde tažné šlo i se Sport-paketem. Editováno: 27. Září 2022, autor: Rapid1.0 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dohny87 Vloženo 27. Září 2022 Sdílet Vloženo 27. Září 2022 @SebastenPřesně tak jak píše @Rapid1.0, za 15k vesměs vše co má sport-line kromě lehce upravených nárazníků a sedí to i s tažným. Já mám ještě plnohodnotné. Vaculík to tady popisuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 27. Září 2022 Sdílet Vloženo 27. Září 2022 Tak už jsem se dočkal a dealer právě skládá moji Mambu z kamionu 😂 3 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 27. Září 2022 Sdílet Vloženo 27. Září 2022 Není možné!!!! :D :D :D 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 27. Září 2022 Sdílet Vloženo 27. Září 2022 (editace) Taky se mi nechce věřit! 😂😂 transport tedy trval měsíc a 2 dny. No jo moravstán je holt země daleká. Editováno: 27. Září 2022, autor: iphonik4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anjeT Vloženo 27. Září 2022 Sdílet Vloženo 27. Září 2022 V 2. 9. 2022 na 20:09, anjeT napsal: Tak jsem další ze šťastlivců, dnes hovor s dealerem a 34KT dodržen, OIV 2.0TDI DSG vyrobena, teď v transportu na salon,příští týden snad k předání....druhá OIV +1.0 Tsi DSG již zaplánovana na 38 KT... @iphonik4 Tak velká gratulace :-)........ moje druhá objednaná OIV 1.0Tsi dodržen termín výroby 38KT(ukončená výroba minulý čtvrtek), dnes též složena u dealera, příští týden k předání....... všem čekatelům přeji brzké dodání 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.semora Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 V 20. 9. 2022 na 15:48, roman.semora napsal: Aktualizace po týdnu - vozidlo zaplánováno výrobou, ale nemá informaci o zahájení výroby ani VIN, tuším tu měl stejný stav @iphonik4 - jak ti to vůbec dopadlo, pořád čekáš? Kdy jsi měl zaplánování výroby? Aktualizace stavu - 3.9. zaplánováno výrobou; 27.9. zahájení výroby. VIN údajně k dispozici ještě není (alespoň ne pro prodejce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 (editace) Tak už taky hlásím hotovo, předáno, jezdím. Objednáno 21.6.2021, vyrobeno 8.9., 16.9. u prodejce, 30.9. předáno. Více info ZDE Editováno: 3. Říjen 2022, autor: Rapid1.0 4 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Paráda, já bych se měl už snad během měsíce taky dočkat. Dnes info od dealera: Dobrý den pane XXXXX, auto by mělo jít na linku tento čtvrtek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.semora Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 (editace) před 3 hodinami, Rapid1.0 napsal: Tak už taky hlásím hotovo, předáno, jezdím. Objednáno 21.6.2021, vyrobeno 8.9., 16.9. u prodejce, 30.9. předáno. Více info ZDE Na ty kola jsem se díval na shopu, vypadají parádně. To v konfiguraci nebylo ne? edit\\ už koukám ve tvém vlákně Editováno: 3. Říjen 2022, autor: roman.semora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 @roman.semora Přesně tak, ty jsem dokupoval. V konfiguraci si tyhle disky můžeš dát pouze ke Sportline výbavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Vy mě tak serete 😆 . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 před 4 hodinami, Bubaq napsal: Vy mě tak serete 😆 . Viď. 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 @petr.podzimek tak znovu, necituj příspěvek přímo nad sebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Dnes reportáž v ČT o nedostatků dílů - https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097181328-udalosti/222411000101004/cast/938001/ V reportáži zmíněno, že se jedná pouze o auta z Kvasin, tedy Superb, Karoq, Kodiaq a Ateca (teda alespoň myslím že se tam vyrábí jenom tyto). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 Překvapilo mě, že odstavná plocha je až u Přerova. A ten záběr v 1:50 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 před 7 hodinami, cross napsal: Překvapilo mě, že odstavná plocha je až u Přerova. A ten záběr v 1:50 :D Ten kokot s modrým kamionem asi neví že je potřeba si nadjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 Z jineho uhlu... https://www.autoforum.cz/zivot-ridice/kupcum-octavie-kteri-rok-cekaji-na-auto-skoda-prodlouzila-dodani-o-dalsi-rok-i-kdyz-jini-dostali-auto-po-par-mesicich/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 To psal ten konspirator odsud ne? Dobra blbost zase 😂 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 před 7 hodinami, cross napsal: Překvapilo mě, že odstavná plocha je až u Přerova. A ten záběr v 1:50 :D To by byla solidni havarka🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.