TondaBorec Vloženo 4. Září 2021 Sdílet Vloženo 4. Září 2021 Zdravím, začala se mi v autě ztrácet chladící kapalina. Dolévám tak jednou za 2 měsíce z rysky MIN na MAX. Našel jsem místo úniku - viz fotka. Objednal jsem si ten prostřední díl https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q0122291f-rychlospojka-hadice-vyrovnavaci-nadrzky-oe-5275.html ale nevím, zda nebudu potřebovat zvlášť těsnící O-kroužek. Podíval by se mi někdo prosím do ETKY, zda je zapotřebí extra O-kroužek do toho spoje s drátěnou pojistkou(blíž k chladiči) ? Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terbii Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Zdravím, už nějakej cas se nám ztrácí kapalina, doliva se tak 2 deci za měsíc ale stejně.. Vyměněn byl chladič, daly se komplet nové hadice ale stále to někde utíká. Auto nekouří. Nemáte s tim někdo zkušenost? Děkuji :) Fabia 1 1.4 59kw 16v lpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.