Publikováno Říjen 24, 20213 r Zdravim vsechny, pozadal bych o radu zkusenejsi. Na F3 combi jsem namontoval pricniky, ale u zadnich dveri mi pricniky spatne drzi (viz. foto). Zkousel jsem ruzne polohy, ale po dotazeni maji zelezne packy tendence se kousek vysunout ven. Naopak u prednich dveri drzi packy dobre. Je na to nejaka finta? Napadlo me dat gumovou podlozku pod packy, nebo packy trosku vic ohnout? Po hodinove jizde 90km/h s kolama na strese drzi, ale na dalnici bych si netroufnul. Diky, Honza
Říjen 24, 20213 r To bude tím, že kombi nemá oficiálně jiné příčníky než ty co se montují na hagusy. U kombi chybí výřezy ve dveřích no by je drželi (HB má na horní straně dveřního otvoru 2 fixační body). Mimochodem, ty příčníky vypadají dost "použitě", jsou vůbec určené pro FIII kombi?
Říjen 25, 20213 r Autor před 17 hodinami, Čečulák napsal: A neni to urceno pro kratkou verzi? Je to mozne. Pricniky jsem dostal a jsou stare cca. 10-15 let. Kratka verze ma jiny tvar horni hrany dveri?
Říjen 25, 20213 r Autor před 17 hodinami, Martab napsal: To bude tím, že kombi nemá oficiálně jiné příčníky než ty co se montují na hagusy. U kombi chybí výřezy ve dveřích no by je drželi (HB má na horní straně dveřního otvoru 2 fixační body). Mimochodem, ty příčníky vypadají dost "použitě", jsou vůbec určené pro FIII kombi? Ano, na kapote nejsou zadne fixaci body a pricniky primo pro FIII urcene nejsou.
Říjen 25, 20213 r Autor před 5 minutami, ben06 napsal: To myslíš jako fakt vážně? Mě se zdály jak z felicie. Je to mozne ze budou na Felicii, dostal jsem je. Vzdycky jsem mel na aute podelniky, takze nemam zkusenosti s timto druhem uchyceni a proto se ptam.
Říjen 25, 20213 r Tvar hrany je stejný, ale jsou tam dvě “díry” do kterých zapadnou úchyty na originálním nosiči. Tady to očividně na FIII combi určené není a proto to nesedí…
Říjen 25, 20213 r Pokud vozíš jen kola vážil bych montáž pevného TZ a nosič dle možného svislého zatížení na kouli.
Říjen 25, 20213 r Žádný fixační body nepotřebuje! A pokud nemá kouli tak HAKR Brno prodává 4 druhy pod lem střechy. Od 2570 do 3560 Kč. Např. tohle, já mám jen na hagusy a tichý!
Červen 13, 20232 r Autor Zapomnel jsem odpovedet, pricniky uz drzi dobre. Bylo nutne pro zelezne packy najit spravne misto (vpredu a vzadu). Packy jsem porovnal a nejsou stejne (jedny jsou mensi a druhe vetsi), takze jeden par patri dopredu a druhy dozadu. To mi predchozi majitel zapomnel rict. Diky vsem za rady.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.