Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kryt bočni kapsy v kufru komboka drží na takových dvou plastových otočných páčkach. Když tam něco dam tak se mi většinou stane že v zatačce se kryt prohne a ty plastove pačky vyskoči a už to nedrží. Mam rok 2002, nevi někdo jestli nahodou se do nějakých novějších modelu nezačly dávat ty plastové páčky delší. Neřešil to už tež někdo.

Vloženo

Tiež som zmeral, MR06 aj MR07 a je to tých 22mm.

Skúsil ich otvoriť bez pootočenia tých špuntov a dá sa to - len treba dosť silno potiahnut za stred... Ako som už ale písal, zatiaľ som nemal problém.

Možno by ale nebol zlý nápad podlepiť to z vnútornej strany nejakým plastovým profilom...

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak jsem to vyřešil - výpalek o 5mm delší než plast s navařením vodiciho čudlu, trochu ofrezování a nakonez zinek. Teď to konečně drží dle mých představ.

post-6-1166208102.jpg

• o 4 roky později...
Vloženo

Zdravím přátelé. Chci se zeptat kde sehnat tenhle kryt nebo aspoň nějaký katalogový číslo tohoto dílu. Při úklidu auta a chvilce nepozornosti mi ho štěně vlčáka zrušilo na popel :) . Díky

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím kolegové,

Měl fabii, která měla v kufru odkládací kapsy s krytkami vpravo i nalevo.

Nyní jsem opět zakoupil Fabii, avšak tato Fabia krytky nemá a nemá ani "připravu" na krytky.

Proto se ptám, je možné si tyto krytky zakoupit a nainstalovat si je tam formou proříznutí potažení kufru pro ty dvě kotevní výčnělky?

Dělal jste to někdo?

• o 2 roky později...
Vloženo

Ahoj. Mám na vás prosbu - koupil jsem si kryty kapes s tím, že si je jako HerDavik dodělám u clasika (v základu je neměl). Ale nikde ani na googlu není jediná fotka za co ty packy drží nahoře na tapecu - v etce taky nic není. Můžete někdo popsat, nebo lépe vyfotit, jak to tam máte u vyšších výbav origo. Než to začnu bastlit stylem dodo, tak bych rád viděl jak to vypadalo z výroby. Díky moc.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...