Přejít na obsah

Směrová světla

Fábiátor

Doporučené příspěvky

Zdarec.Potřebuju poradit.Mám Fábii 1.4 Mpi 44 kW a nedávno jsem si všiml,že když blikám směrovými světly,tak mi bliká i kontrolka co je v poli otáčkoměru.Je to takový symbol jedničky a jak před ní tak za ní jsou šipky doleva a doprava.V návodu jsem se dočetl,že tato kontrolka by měla blikat se směrovými světly,pokuď mám připojený vozík.Ale já nic připojenýho nemám a stejně při odbočování bliká.Prosím poraďte co s tím.Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měli jste pravdu spínač jsem tam našel.Myslel jsem že se třeba přidřel a nevrátil se.Ale bohužel,normálně se vrací a při tom cvakne.Takže spínač bude asi v pořádku.Může být třeba odpojený drát od toho spínače?Chtěl bych tu zástrčku vyndat,jsou tam jen tři křížový šrouby.Ale nevím jestli mě pustí kabely.Nevíte náhodou?

Editováno: , autor: Fábiátor
Odkaz ke komentáři

Tak sem se schválně díval do dílenské příručky na el. schéma Fábie a ten spínač co je v tý zásuvce je na něco jiného.Přesně se tam píše spínač odpojování zadního mlhového světla v zásuvce tažného zařízení.Tak to asi nebude tím,že mi bliká ta kontrolka.Čím to teda může být?

Odkaz ke komentáři

Nemáš tam přidané nějaké žárovky? Zkus jak se to bude chovat při jedné žárovce vyndané.

Tak si měl pravdu,je to žárovkama.Vyndal jsem jednu pochromovanou a dal tam původní a kontrolka nesvítila.Asi mají větší odběr,ale psáno mají stejně jako klasika.Tímto je můžu každýmu doporučit.Pokuď chcete aby vám svítila tato kontrolka a žárovky svítili poloviční intenzitou než jako původní žárovky,mohu každému doporučit.Vyrábí to firma Autolamp a dvě stojí asi 120kč.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...