Přejít na obsah

BMP nestartuje


major-jan

Doporučené příspěvky

Zdravím, pořídil jsem cca rok odstavený Superb II s motorem 2.0tdi BMP najeto 320tis v manuálu. Auto jsem přivezl odtahovkou a teď se ho pokouším zprovoznit. Baterie nová, nabitá, nafty dostatek. Na odstavné parkoviště přijelo údajně “po svých”. Po otočení klíčkem se normálně vše rozsvítí, ale po pokusu nastartovat se ozve cvaknutí, auto lehce cukne ale motor se neprotočí - pod kapotou je cítit mírný zápach startéru (jak chce točit ale netočí). Kontrolky při startování pohasnou (předpokládám že zkratem ve startéru který se nemůže točit) Po čem jít a co nejprve zkontrolovat? Předem dík za odpovědi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem dnes docílil toho, že motor už točí ale nechytne, nafta je až na přívodu palivového čerpadla (při klíčku v první poloze stříká nafta - čerpadlo v nádrži je tedy OK). Jak otestovat palivové čerpadlo na hlavě motoru? Nebo bude problém ve vstřikách? Z výfuku nejde při startování nic. takže to ani naftu nejspíš nevstřikuje. Nějaké rady?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...