RRostak Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Ahoj, objevil se mi problem, uz pomalu nevim co s tim. Auto po delsim startovani sotva naskoci , stova jede a rozsviti se chceck engine. Tahle 3x 4x pak nastartuju a pak jede zas normalne. Druhy den se situace opakuje s tim ze pocet spatnych startu se meni a vzdy jednou za x to jede normalne. Diagnostika pise cidlo polohy klikoveho hridele. Menil jsem ho uz 2x pomuze to jen na chvili, evidentne je zavada nekde jinde. Dnes jsem prochazel kabelovy svazek a draty se zdaji byt ok. Je mozne ze byl byl nekde jinde v elektronice šotek? Setkal jste se s tim nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Dráty si procházel pomocí čeho? Měřil si to nebo si jen kontroloval zvenku izolaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RRostak Vloženo 3. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Jen jestli nejsou někde porušené nebo přerušene.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 A predtým, než si ho vymenil, skúšal si zmerať odpor snímača, či je naozaj zlý snímač? To by ti mohlo pomôcť ďalej riešiť problém. Ja by som to však tiež odhadoval na nejaký elektrický problém asi hlavne izolácia vodičov, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RRostak Vloženo 3. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Zkoušel jsem ho proměřit, ale pokaždé jsem naměřil něco jiného, proto jsem koupil novej. Nevím jekej ma mít přesně odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.