Přejít na obsah

Climatronic AirCare


petersony

Doporučené příspěvky

Dobrý den, mám dotaz k funkci AirCare, kterou je možné zapnout v ručním nastavení klimatizace Climatronic. Po přepnutí do manuálního nastavení je možné zvolit položku AirCare a tuto pak aktivovat. Jedná se o nějaký doplňkový filtr, který se musí zařadit vždy ručně? Pokud je to filtr, proč není automaticky zařazen po zapnutí automatické klimatizace a musí se vždy zapnout přes manuální ovládání?

Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za info, tento článek jsem četl při shánění informací ohledně AirCare. Nicméně jsem spíše zvědavý na praktickou zkušenost. Zajímalo by mne rovněž, zda při vypnutí Climatronic (OFF), je standardně zajištěn přístup vnějšího vzduchu do kabiny a pokud ano, uplatňuje se filtr AirCare nebo je vždy podmíněn zapnutím klimatizace a manuální aktivací této položky v menu?

Díky.

Editováno: , autor: petersony
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

AirCare se mi občas (soudě podle oranžového nápisu v menu klimy) aktivuje sám, mám tam určité úpravy od ferdy - není to vždy. AUTO nepoužívám, tak píšu o manuálu. Když je A/C ve stavu OFF, tak proudí jen troška vzduchu celkem neurčité teploty (nelze říct, jestli v zimě jde přes teplovodní výměník/jak moc, ale jedná se o vzduch, který narazí do vozu ("průvan"). Možná jde i nastavit "AirCare always on", bez tamtoho zásahu jsem musel aktivovat vždy ručně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

AirCare není žádný dodatečný filtr, je to jen funkce klimatizace.

V principu aktivuje vnitřní okruh a jednou za čas ho deaktivuje, aby byl zajištěn přístup čerstvého vzduchu do kabiny. Toť vše.

Defaultně je po každém startu deaktivovaná, lze ji aktivovat manuálně. Pokud vím, dá se kódováním nastavit "vždy aktivní".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...