Publikováno Květen 24, 20223 r Zdravím. Mal nikekto taky problém ? Nepravidelny chod motora na volnobehu a pri otáckach do 3000 trhá. V servise Skoda chybu nevypísal. Teraz uz vypisuje hlásku chyba Startstop. Mal niekto pofobny problém ? 1.2 Tsi 81 kW r. 2017
Říjen 31, 20222 r Můžu se zeptat čím to bylo? Mě se tohle stalo teď ráno, špatný volnoběh a chyba Startstop. Díky za odpověď.
Květen 10, 20232 r Asi sa už nedozvieme kde je si mal chybu ? :D Mám ten istý problém..neviem prísť na príčinu, už som pomenil čo sa dalo a stale bez zmeny
Květen 10, 20232 r Mě se ta chyba sama ztratila, jel jsem s autem služebně cca 200km a pak už se to neobjevilo. Takže bohužel neporadím :(
Květen 15, 20232 r Prý by tuto neplechu mohla dělat slabá baterka, případně mrtvý článek v ní a z toho vyplývající kolísající napětí. Nicméně je divné, že by minimálně jedna jednotka nevyhodila chybu kvůli nízkému napětí.
Květen 25, 20232 r je tam od začiatku. takže od 2015 a zachivlku 120 000km. Cez víkend ju idem dať zmerať
Květen 25, 20232 r Bude ko, otázka času, kdy umře úplně. A bude to z ničeho nic, na Polu jsem měl 7 let starou a furt byla ok, až pak jednou úplně mrtvá.
Květen 25, 20232 r Práveže štartuje v pohode, nepríde mi zlá ale uvidíme aké hodnoty budem mať. Na svojom predošlom aute octavia 2.0 tdi r.v 2013 som mal pôvodnú bateriu a tiež sa mi nezdalo že by mohla byť zlá... každopadne určite sa nič zle nestane ked kúpim druhu do fabky.
Květen 25, 20232 r Jo, ona u mě taky fungovalo pořád ok, ani žádnou chybu diagnostika nehlásila, ale měla v klidu jen 11,3V. Až jednoho letního dne jsem normálně nastartoval, ujel 5km a pak už si ani neškrtla, ani budíky nenaskočili. Auto nastartováno kabely, 20 min jízdy a druhý den, když jsem ji chtěl vytáhnout, už nešlo auto ani odemknout centrálem.
Květen 27, 20232 r @snicel96 len si zistil, ze alternator spravne dobija baterku. Ked je auto odstavene, neodomykas ani nic ine min. hodinu, tak zmeral kludove napatie akumulatora...... Upraveno Květen 27, 20232 r od houmr
Květen 28, 20232 r před 12 hodinami, houmr napsal: @snicel96 len si zistil, ze alternator spravne dobija baterku. Ked je auto odstavene, neodomykas ani nic ine min. hodinu, tak zmeral kludove napatie akumulatora...... Merali sme to ráno, auto stálo celú noc min.12hodin. Merali sme ked nebolo naštartované a potom aj s motorom.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.