Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zkusím otevřít nové téma...:) Jakou máte dodací lhůtu od objednání...?

12 - 13 měsíců

• 2 týdny později...

Tohle je stejně pekelná doba. V roce 2017 jsem objednal v polovině prosince a koncem února byla u prodejce.😳

• 4 týdny později...

Objednával jsem Fábii 1,5 letos 28.1., tenhle týden se vyrábí.

• 5 týdnů později...

1.5TSI Monte Carlo objednano 14.9.2022,  predpokladany termin dodani 12 mesicu :)

V 17. 8. 2022 na 11:19, Dula napsal:

Objednával jsem Fábii 1,5 letos 28.1., tenhle týden se vyrábí.

@DulaUž ji máš doma, nebo se ještě vyrábí? :-)

Od 1.9. s ní jezdím.

• 4 týdny později...

1.5TSI Monte Carlo objednana  2.5.2022 , predpokladany termin dodania bol 42-44KT .momentálne 47-49KT

Já objednal začátkem června, v systému zatím přelom ledna a února. MC 1.5 Tsi

• 3 týdny později...

V lednu jsem si objednal služební fabku style navíc navi paket a zadní kotouče. Měla být v listopadu. Nově zaplánováno na konec března.

To posunutí bude možná zapříčiněno, že nyní nejede noční směna.

Ty kráso, tak to je síla. Jsem zvědavý, jak dopadne tvrzení prodejce, že v březnu nebo dubnu bude v září objednané auto předáno.

• 1 měsíc později...

1,0 Dsg objednáno  začátek října 2021. Výroba měla proběhnou 41.-47.t, přesunuto na začátek ledna 😢

Upraveno od KateCZ
Špatný rok

1,5TSI MC , objednaná 2.5.2022 vyrobená 28.11.2022 u predajcu ŠA 13.12.2022 😉

Tak to byla vyrobena celkem rychle.

No klobouk dolů!👍  Zřejmě jsem si navymýšlela divokou kombinaci výbavy 😄😇

fuha ... tak to ja som objednaval v oktobri , to uz mali zarezervovany vyrobny slot, ma / mala sa vyrabat teraz niekedy zatial nic ... tak som zvedavy ako to pojde. Ocakavany termin bol tyzden 52 ... Nerozumiem moc tomu teda preco beru tolko zakaziek ked to nedokazu vyrabat, ze to teda nezastavia a neberu objedavky a nepokracuju az ked sa im da vyrabat alebo maju vsetky suciastky ak je to problem. Lebo niekto tu pisal aj ze nocna zmena nejde. Tak preco zrusia zmenu ked v podstate nestihaju. To ako keby si zoberiem dovolenku ked je najviac prace ... 

Asi nesledujes internet,ked sa cudujes......polovodicova/cipova kriza coskoro oslavi uz 2 roky a ta komplikuje vyrobny proces napriec celym automobilovym priemyslom....ver mi,ze automobilky by velmi radi vyrabali kvanta aut pre hladnu klientelu,ale fakt nieje z coho kompletovat.....

Hej no, skor som myslel ze tak preco nepozastavia vyrobu tak ze teda nebudu brat objednavky , ale to je jedno je to off topic tak isto ako ze v podstate upravuju vybavy rsp. znizuju vybavu ktora ma byt / bola v danej vybave( active / ambition / style ...) 

Upraveno od naschd

• 3 měsíce později...

Tak 1.5TSI Monte Carlo objednáno 14.9.2022 a dodáno 27.3.2023, půl roku dřív oproti předpokladu :)

Já pořád nic, objednáváno v červnu. Cesty plánování Škodovky jsou opravdu nevyzpytatelné. Už z toho koukám na skladovky i30 N line :D No tak uvidíme.

V 8. 12. 2022 na 0:22, KateCZ napsal:

1,0 Dsg objednáno  začátek října 2021. Výroba měla proběhnou 41.-47.t, přesunuto na začátek ledna 😢

Nakonec dodáno 21.1. 2023 🙈 A to ještě odebrali z výbavy bezdrátový SmartLink. Prý nejsou komponenty 😤 Teď tam mám dobíjecí šuplík na telefon který je mi k ničemu, když telefon musím stejně zrcadlit přes kabel. Sdělili mi to až při předávání auta 😳

Pánové, držte se původního zadaní tématu! Komentáře mimo jsem smazal.

Minulý týden jsem poptával do firmy. Doba dodání 12 měsíců. 

• 3 týdny později...

Tak 1.3. objednána Fabie v základu s tažným a 11.5. si jdu pro ní :) 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.