OctZH Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 Ahojte, podarilo sa vám sfunkčniť backup? Mne stále nefunguje, dnes som sa snažil cez aplikáciu odoslať žiadosť o podporu ale ani tú mi neodoslalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 O víkendu se mi podařilo se přihlásit, pak se sama párkrát odhlásila a teď už je 2 dny přihlášená. Záloha ale stále nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctZH Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 před 1 minutou, milanxx napsal: O víkendu se mi podařilo se přihlásit, pak se sama párkrát odhlásila a teď už je 2 dny přihlášená. Záloha ale stále nefunguje. Tak sme na tom rovnako. Okej som kľudnejší led viem že chyba nie je u mňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 mne zaloha nikdy nefungovala ani nefunguje. po tom, co mi stale vyskakovala notifikacia na telefone ohladom tej zalohy som to v menu uplne vypol a rezignoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctZH Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Tak mne už funguje aj backup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 17. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Bohužel předbíhání kilometrů v jízdách oproti reálu stále nevyřešeno :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctZH Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 před 22 minutami, Michal T. napsal: Bohužel předbíhání kilometrů v jízdách oproti reálu stále nevyřešeno Taktiež ani presnosť natankovaného paliva 😒 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bropol Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Aplikaci již funkční, jen se mi nedaří přijít na to, jak zajistit automatické připojení Dataplugu k telefonu přes bluetooth. Když přijdu do auta a zapnu zapalovaní, tak nedojde k připojení, toto musím udělat ručně tím, že zadám pin, jako bych připojoval Dataplug poprvé. Nemáte někdo nějaký nápad??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tspac Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 Tohle se mi také děje a je to pěkně otravný. Před tím zprovozněním to nastavit šlo, teď ne... Asi musíme čekat na další aktualizaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Forgamer Vloženo 8. Duben 2023 Sdílet Vloženo 8. Duben 2023 Ahoj, taky bojuju s kilometry a tankovanim. Mam dp kratce ale nevim zda dobre chapu to tankovani. Je tam na konci pocet najetych km. Tim je mysleno od posledniho tankovaní? Nebo co tam zapsat aby to pak spravne pocitalo cenu za jizdu treba. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctZH Vloženo 25. Duben 2023 Sdílet Vloženo 25. Duben 2023 Funguje všetko, vrátane zálohovania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bropol Vloženo 25. Duben 2023 Sdílet Vloženo 25. Duben 2023 Mě pořád nefunguje to automatické připojování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitzi Vloženo 26. Duben 2023 Sdílet Vloženo 26. Duben 2023 (editace) Proc neni v informacich o jizde prumerna spotreba? Dataplug samozrejme mam. Editováno: 26. Duben 2023, autor: Mitzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Duben 2023 Sdílet Vloženo 30. Duben 2023 Občas se nepřipojí, někdy vypadne GPS, teplota vody a oleje nesouhlasí.... Leda že by apka brala teplotu průměrnou za celou jizdu, ale to se mi fakt nezdá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2023 Sdílet Vloženo 8. Květen 2023 Niekde to je priemer, niekde min/max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Květen 2023 Sdílet Vloženo 8. Květen 2023 Aha, tak to bude ono. Akorát že by i v zimě, kdy nebyl mráz, byla průměrná teplota oleje -4,7°? Vzhledem k problémům s občasným nepřipojením apky k adaptéru nebo výpadkům funkčnosti GPS se moc nedivím, že to funguje jen napůl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2023 Sdílet Vloženo 8. Květen 2023 Nepoznam algoritmus podla coho to pocita, ani odkial berie udaje. Ale urcite by som sa na to nespoliehal, bude to mat iba informativnu hodnotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiiila Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 V 26. 4. 2023 na 6:48, Mitzi napsal: Proc neni v informacich o jizde prumerna spotreba? Dataplug samozrejme mam. Přesně, místo nedůležitých informací ohledně teplot apod., ta důležitá o (průměrné) spotřebě paliva chybí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 Hlavně se to připojuje a odpojuje jak chce. A někdy se to ani vůbec nepřipojí. Přitom mám povolen chod apk na pozadí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. Květen 2023 Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 Ťažko povedať, od čoho to závisí. Prvýkrát som Dataplug pripájal na starý mobil S8+... na ňom som mal problém s pripojením. Potom som mobil vymenil za novšiu S20ku a odvtedy už 2,5 roka loguje všetky jazdy bez závad, aj keď mesiac neotvorím appku v mobile. Podobný problém som mal aj s apkou Fuelio a teraz loguje všetko. Nerobil som žiadne špeciálne nastavenia, len ich mám zaradené medzi neobmedzené appky - tj. môžu používať batériu na pozadí bez obmedzení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 26. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 Ahoj, daju sa v tej apke skoda connect lite , čo sa otvaraju za body rozne funkcie napriklad teplota nasavaneho vzduchu , teplota vyfukovych plynov , chladiacej kvapaliny , polohy skrtiacej klapky nejak premietnut aby to ukazovalo na radiu v apke performance monitor ako na foto ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viper1974 Vloženo 6. Července Sdílet Vloženo 6. Července Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak přesně ukazuje napětí baterie? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendy Mates Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července Škoda ukončuje službu. Upozorňujeme že aplikace Connect LITE bude k 1.7.2025 ukončena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července Může někdo doporučit nějakou ekvivalentní náhradu? Jistě bude existovat nějaká univerzální bezdrátová zástrčka do OBD zásuvky a App do mobilu. Možná i s lepšími údaji, které v Connect lite nebyly - průměrná spotřeba, množství paliva k čerpání, skutečné aktuální napětí baterie atd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 8. Srpna Sdílet Vloženo 8. Srpna Kde moze byt chyba ked v apke ukazuje iny pocet km ako v aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.