Prosinec 14, 200618 r předměstí Vídně....kousíček od Mikulova Aáááá krajan Tak to do blízkosti vídeňského předměstí jezdím v létě často na kole
Prosinec 16, 200618 r Mno Pardubice prakticky stále, pak nepravidelně Praha a celkem pravidelně Most a okolí...
Prosinec 16, 200618 r Mno Pardubice prakticky stále, pak nepravidelně Praha a celkem pravidelně Most a okolí... hele ho, sígra z Pardubic
Prosinec 16, 200618 r Mno Pardubice prakticky stále, pak nepravidelně Praha a celkem pravidelně Most a okolí... hele ho, sígra z Pardubic nojono jsem to já, dej vedět - můžem skáknout na Nejčastěji se pohybuju okolo Bubeníkovejch sadů - když venčím bafana Upraveno Prosinec 16, 200618 r od lukash
Prosinec 16, 200618 r Mno Pardubice prakticky stále, pak nepravidelně Praha a celkem pravidelně Most a okolí... hele ho, sígra z Pardubic nojono jsem to já, dej vedět - můžem skáknout na Nejčastěji se pohybuju okolo Bubeníkovejch sadů - když venčím bafana já polabiny 4. u kaufáče.
Prosinec 17, 200618 r Přes týden Prostějov - Protivanov a víkendy Strážnice. Rici. V Protivanove mam bratranca.
Prosinec 17, 200618 r su prezident tak na hrade Dle toho su bych te radil nekam na Moravu... no ale tak prezidenti muzou bejt z moravy ale stejnak bydlej na hradech prazskych
Prosinec 18, 200618 r Mladá Boleslav Máš zajímavé auto nechceš nám ho představit v sekci Vaše Octaivia?
Prosinec 18, 200618 r Mladá Boleslav Máš zajímavé auto nechceš nám ho představit v sekci Vaše Octaivia? Bohužel mám jen staré fotky z jara 2006.Přez léto proběhla náká uprava a ted už je Stříbrnák přestrojenej na zimní provoz tak nafotím na jaře a pošlu do diskuze.Jinak Zabiaku pošlu ti fotku jak vypadá starej přední nárazník dole s tahokovem jak jsi řešil.
Prosinec 18, 200618 r Mladá Boleslav Máš zajímavé auto nechceš nám ho představit v sekci Vaše Octaivia? Bohužel mám jen staré fotky z jara 2006.Přez léto proběhla náká uprava a ted už je Stříbrnák přestrojenej na zimní provoz tak nafotím na jaře a pošlu do diskuze.Jinak Zabiaku pošlu ti fotku jak vypadá starej přední nárazník dole s tahokovem jak jsi řešil. To foto hoď do zabijakove oktavky ať vidíme všichni
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.