Přejít na obsah

Škoda Kodiaq II


statik_08

Doporučené příspěvky

Já když jsem si poskládal konfiguraci podle mé současné první generace tak jsem valil oči o kolik to vylezlo. Ani po slevě 16% od prodejce už nejsem ochoten to dát po zkušenostech s kvalitou první generace. To už fakt koupím za podobné peníze "prémiovější" značku. Navíc se mi nová generace nelíbí, nejvíc interiér (tablet) a zadní část vozu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 1. 3. 2024 na 12:55, informator napsal:

Máte tu někdo kodiqa se 110kW motorem? Přijde mi to na tak velké auto hrozně málo, to musí jet o dost hůř než fabie se 1.0 TSI 70kW. Chip asi povinný...

Měl jsem tohle a jasně, proti 200 k v Superbu byl slabší, zrychloval trochu hůře než 110 kW v OIII, ale nějak mi to nevadilo. Rozhodně bych ho nesrovnával s Fabií 70 kW. Tu jsem měl jednou jako náhradní auto a byla rozhodně línější. Jako 2. auto místo OIII už nějakou dobu zvažuji právě Kodiaq 110 kW, ale klidně s 1.5 TSI. Na ani ne 10 tis. km hlavně po městě by to mohlo být OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 13. 3. 2024 na 11:37, Delphin napsal:

Až dorazí kolegovi, zeptám se.

tak jsem to už to zjistil od prodejce, bude tam mít obyčejné temperované skla, akustické nejsou totiž ve výrobním programu nového kodiaqu na tento rok. Pokud teda auto objednal v ČR. Akustické boční skla jsou dostupné pouze pokud si člověk nového kodiaqa objedná či objednal na Slovensku, kde je mají přímo v ceníku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, v SR su, uz ich mam pridane v konfigu, ale trapi ma ine:

Dnes mam ist objednat noveho Kodiaqa, ale stale ma trapi jedna vec a sice velkost kolies: 17 alebo 18? Auto pojde aj na "polne" cesty a sem tam lúka (17), ale primarne obec a dialnica (18). 

UPDATE: Tak som zobral 18 :)

Editováno: , autor: laznick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
V 12. 3. 2024 na 7:21, Igor158 napsal:

Ahoj, objednal si nekdo kodiaqa 2 v te prvni max vybave a ma tam bocni akusticka skla? Nejsou totiz nikde v ceniku.

Ahoj, dneska jsem v něm poprvé seděl - výbava Exclusive selection - a vepředu byla laminovaná skla, vzadu jednoduchá.

 

Jinak u mne se žádný "wow efekt" nekonal, spíše zklamání, když to srovnám s mým současným Kodiaqem.

Kůže na sedačkách s takovou hrubou strukturou, na alcantaru rovnou zapoměňte - není v nabídce

Chybí polstrování kapes v zadních dveřích i polstrování schránky před spolujezdcem (už se těším, jak tam bude všechno za jízdy o ten tvrdý plast hrkat). Kolim by stálo na výrobních nákladech tam to posltrování ponechat?

Ty tolik vychvalované "smart dials" taky mohli zpracovat lépe - celé se to při stlačení viklá.

Ovládání stěračů a převodovky na těch otočných voličích na páčkách pod volantem bude ergonomické peklo - když jsem si teď chtěl dát převodoku do sportu, tak stačilo jen ťuknout do páky a hotovo. Nyní budu otáčet ovladač na páčce pod volantem. Zapnutí stěračů opět otočným ovladačem na levé páčce. Ani nevím, jak se řeší manuální řazení - jde to vůbec jinak, než pádly pod volatem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je zajamava zprava ohledne skel, ale musim uznat ze ten design se asi moc nepovedl, dost lidi ho kritizuje, jsem zvedavy az ho uvidim na zivo, v salonech v Praze by mel byt od 19.4.2024, kdy by uz snad mely byt mozne i zkusebni jizdy. Verim ze u noveho modelu doslo k hodne technickym vylepsesnim, jako jsou napr ty nove tlumice ale ta zadni vast vypada na fotkach fakt divne jak kdyby to delal nejaky schizofreni designer. To chybejici polstrovani taky nechapu, proste si to zas vw nechal jen pro sebe pritom je to polozka za 100kc. Alcantra bude jen asi pro sportline, ktery taky nevypada zatim moc dobre.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...