Září 24, 20231 r Na webu mám momentálně to samé, ale v mobilu - v aplikaci (android) to jede. Upraveno Září 24, 20231 r od cz_honza84
Září 25, 20231 r Portál na webu nefunguje, jinak aplikace na Androidu i iOS to funguje. Problém byl už včera a stále trvá...
Září 27, 20231 r Pokud se přihlásíte do beta testu aplikace MyŠkoda, tak je možné přidat i Octavii IV. Fungují tam i nové věci jako Pay to Park.
Říjen 11, 20231 r A kterou používáte aplikaci? Essentials nebo My Škoda? Já mám My Škoda a funguje bez problémů.
Říjen 11, 20231 r před 5 hodinami, Jaroslava Hűbnerová napsal: A kterou používáte aplikaci? Essentials nebo My Škoda? Já mám My Škoda a funguje bez problémů. Já My škoda essentials - stále nefunguje.
Říjen 12, 20231 r před 14 hodinami, petr.podzimek napsal: @JanekJankovic Zkoušel si se přihlásit na skoda-connect.com? Ano - přihlásím se, ale poslední aktualizace dat je před 8 dny.
Říjen 12, 20231 r @JanekJankovic Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fóra.
Říjen 19, 20231 r Těm šikulům to zase nefunguje. V appce se nepřihlásím a na webu mám prázdnou garáž 😔😔😔
Říjen 19, 20231 r Autor On 9/27/2023 at 10:22 AM, Jaroslava Hűbnerová said: Pokud se přihlásíte do beta testu aplikace MyŠkoda, tak je možné přidat i Octavii IV. Fungují tam i nové věci jako Pay to Park. ako?
Leden 18, 20241 r Ahoj, tipuju, že odpověď je ne, ale - nevíte, zda se dá v aplikaci nastavit, aby vyskakovala upomínka např. když 30 minut po vypnutí/opuštění vozidla je auto odemknuto/má otevřená okénka? Popř. jestli někde není info, jaké funkce se plánují/zda se někde dá zaslat návrh na zavedení nové funkce. Díky.
Leden 18, 20241 r Cross: Přihlašte se do beta testu aplikace a můžete posílat připomínky a nápady. Vývojáři odpovídají.
Leden 18, 20241 r A kde se to prosím dělá? Prolezl jsem aplikaci i webové rozhraní a nikde jsem tuto možnost nenašel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.