alexgala2 Vloženo 28. Květen 2023 Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 Ahojte, dnes ráno mi z nicoho nic začalo toto vyhadzovať. Môžem jazdiť dalej ako pisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 28. Květen 2023 Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 Nad pravou rukou mas tlacidlo s Ickom alebo tlacidlo s vidlicovym klucom. skus ho niekedy zmacknut a spytat sa tam :) Je to vacsinou rychlejsie a rovno ta objednaju do servisu ak tak. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 29. Květen 2023 Sdílet Vloženo 29. Květen 2023 (editace) Oranžová většinou jen hlásí problém, se kterým se dá, třeba omezeně, ale pokračovat v jízdě. Taky jsem to s DSG zažil a po této hlášce jsem ještě přejel před dům a tam hláška pro změnu: Nebezpečí rozjetí! P není možný. Zatáhněte prosím parkovací brzdu. Následoval telefonát do autorizáku a když jsem se chystal odjet do servisu už přišla jen "smrtící" červená hláška: Vadná převodovka. Bezpečně odstavte vozidlo. Takže pasivní cesta do servisu a výměna celého bloku s voličem DSG. ...a to na 2x, protože napoprvé to zdrbali a volící páka v novém panelu nebyla ve stejné poloze, jako ta demontovaná a řídící jednotka se s nima nebavila a totálně nebyla schopnat správně poznat posuv páky mezi R, N a D/S. Editováno: 29. Květen 2023, autor: Zzzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 20. Září 2023 Sdílet Vloženo 20. Září 2023 V 28. 5. 2023 na 11:35, alexgala2 napsal: Ahojte, dnes ráno mi z nicoho nic začalo toto vyhadzovať. Môžem jazdiť dalej ako pisu? Dnes ráno se mi to stalo taky. Jak to u tebe dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Ahoj, stejný problém u mě před měsícem. V servise mi sdělili, že jedině výměna za 14 000kč. Pomohlo plně dobít baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Mne sa to stalo 700km od domu. Volal som do servisu, vraj vo voliči DSG odchádza čidlo, ktoré sníma polohu páky. Podľa technika žiadna panika, všetko bude fungovať. Došiel som s tým v pohode domov a servis ma objendal na výmenu voliča DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 před 18 hodinami, NemesiSK napsal: Mne sa to stalo 700km od domu. Volal som do servisu, vraj vo voliči DSG odchádza čidlo, ktoré sníma polohu páky. Podľa technika žiadna panika, všetko bude fungovať. Došiel som s tým v pohode domov a servis ma objendal na výmenu voliča DSG. Tak pak napiš na kolik ti to nacenili, pokud to je po záruce. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 bolo to vrámci záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian68 Vloženo 14. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2023 Cena po záruce 7 500 Kč včetně práce. Škodovka uznala 70 % kulanci na materiál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 15. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2023 Jak funguje ta kulance? To si musí vyřídit servis? Nic takového mi nenabidli. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian68 Vloženo 15. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2023 Ano. o kulanci zažádal přímo můj servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NicholasV Vloženo 30. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2023 Mám dnes taktéž čerstvou výměnu voliče DSG, octavia 04/2021, 65 tis. km. Dle sdělení technika jsem na tom najel až dost, že to mění jako cvičky, zejména mé ročníky. Naštěstí na záruku. Hovořil okolo 18 tis.Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štefanko21 Vloženo 22. Května Sdílet Vloženo 22. Května Mne sa to tiez dnes stalo ale zhaslo to a uz neukazuje chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 23. Května Sdílet Vloženo 23. Května Keď to raz ukázalo, ono sa to vráti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štefanko21 Vloženo 23. Května Sdílet Vloženo 23. Května Uz sa vratilo....jeden start vybehne hlaska vypnem a zas je vsetko ok....pojdem v pondelok do servisu ma 50 tisic km a auto v zaruke.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štefanko21 Vloženo 23. Května Sdílet Vloženo 23. Května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května To já měl po jedné oranžové - s možností nouzově pokračovat v jízdě hned napodruhé chybu červenou a už jsem se nehnul.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května Volič řazení v háji. Klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štefanko21 Vloženo 28. Května Sdílet Vloženo 28. Května Tak presli 4 dni a nic nesvieti...neviem ako to je mozne...asi samooprava🤣🤣🤣🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 28. Května Sdílet Vloženo 28. Května (editace) Jako fajn, samozřejmě ti přeji klid, ale já bych to, po své zkušenosti, řešil. On Murphy nespí a příjde to v červené hlášce a bez možnosti odjet, když to budeš nejméně potřebovat. Editováno: 30. Května, autor: Zzzzz 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chove.4 Vloženo 31. Července Sdílet Vloženo 31. Července (editace) Mám golf mk8 a ten istý problém pri 51tis km,jedná sa o ročník 2021. Výmena modulu a práca 510€..auto je mesiac po záruke . Edit: Po výmene modulu a prejdení cca 2400km vyhodilo tú istú chybu! Pri reklamácii mi bolo povedané, že je nutná výmena ďalšieho dielu (doplním keď budem presne vedieť o čo sa jedná ) ktorý bude komunikovať s vymeneným modulom. Cena nového dielu + 490€! Tak teraz neviem ,či bola výmena modulu nutná, keďže aj nový ukazuje tú istú závadu, alebo stačila výmena tohoto druhého dielu. Nakoniec sa reklamácia opravy zmenila na navýšenie ceny opravy. Editováno: 14. Srpna, autor: chove.4 Pôvodne uvedená cena opravy bola znížená 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Července Sdílet Vloženo 31. Července to je normálne , poznám autá kde už je aj tretí 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.