Přejít na obsah

Závada zamykání zadních dveří


ronall

Doporučené příspěvky

Zdravím, poslední dobou se mě dost často stává, že se nezamknou levé zadní dveře. Když zamknu auto dálkovým tak slyším jak cvaknou zámky, ale vzápětí slyším ještě jedno cvaknutí a to už vím že se levé zadní dveře neuzamkly a dioda nebliká, ale svítí. Nedělá to pokaždé, ale řekl bych že se to zhoršuje. Zkoušel sem všechno možné a zjistil sem, že když oddělám malou gumovou krytku ve dveřích a otočím klíčem s tím nouzovým zamykacím voličem tam a zpět, tak se dveře potom normálně zamknou dálkovým ovladačem a pak to chvíli funguje, než to udělá znovu. Neví někdo kde může být problém, díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tohle vypadá na zámek. Pokud se s ním zahýbe a pak funguje. To že led svítí znamená závadu nedojde zpátky signál. Ještě to může dělat kablík ve sloupku co se maskuje, pro ručo odblokování dveře otevřeš. Rozdělat dveře a prověřit konektory a spoje. Ve vcds bude chyba zámku.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...