Peterer Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Tys nezažil staré sovětské válečné filmy, co tam sovět vše dokázal... Tak bacha na Ladu, aby to nebylo jak s tím pilotem bez noh a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Myslíš Meresjeva ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 (editace) Myslíš Meresjeva ??? Jo jo, no nebyly to zlaté časy? Editováno: 18. Prosinec 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Ty woe, nejdriv sem si precet diskusi a pak videl to video, jeste ted se usmivam Dyt ta kara se sotva hrne, jestli to ma na tachaci 165km/h, borec vidi 170 a ty kamiony kolem jedu 120-130km/h, pak to chapu. A ten kopec, do kteryho udajne jeli, je na D11 timhle smerem spis tak nejak dolu ke Globusu A kdyz to jeste k tomu porovnam se svoji 1,6, ktera v tehle mistech jela dle tacho 200 a jeste by se nechala malinko z toho kopce donutit, natoz aby se tak dlouho rozjizdela, kolik pak jede 1,8T, to jsou fakt komplexove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrolio Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 LIDI, co to koho napadá srovnávat nějakou Ladu s rychlostí a spotřebou s oktou 18t??? Já mám 18 bez turba, v plynu a do lehkého stoupání bych té Ladě natrhl prdel jako prd No co se divíš, jsme všichni ješitní, někdo víc, někdo míň.(já samozřejmě míň) to máš sice recht, ale na tohle se nedalo nereagovat :-))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Kvalita no .-)) Stale musim zustat u sveho nazoru : diky bohu za takove blbce.)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Ty vole co na tom foru jsou za aparati.......byl jsem tam dvacet minut a radsi jsem odesel....aby nekdo tvrdil zaryte ze bagy a abs asr jsou v aute zbytecnosti ktere se akorat kazi......to je i na me moc GRRRRR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Moc jsem to nepochopil. To se jako chlubil. Nemusím mít Octu 1.8T, a i můj combajn 2.0 tohle zvládá běžně. Jede do takového kopce rychleji a hlavně : ta doba ze 140 na těch 170 km/h !!! Moje autí by se při tom muselo dloubat v nose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Moc jsem to nepochopil. To se jako chlubil. Nemusím mít Octu 1.8T, a i můj combajn 2.0 tohle zvládá běžně. Jede do takového kopce rychleji a hlavně : ta doba ze 140 na těch 170 km/h !!! Moje autí by se při tom muselo dloubat v nose Jo no .))zkus jim todle vysvetlit na jejich foru odkud je ten odkaz tam se clovek musi za bricho popadat co tam padaji za nazory.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Teď jsem četl recenzi na toto "auto?" ve světě motoru hustec. Design tohoto vozu vznikl v roce 1999, ale začala se vyrábět až teď. Auto nemá ABS ani za příplatek. A má strašně tenké boční sloupky takže to bude hustec když to do vás někdo narve. Za jízdní vlastnosti to dostalo 3- , aby auto zahlo musíte mockrát otočit volantem takže se stím blbě manévruje. Viva Kalina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Pučte mi někdo brejle, ať na to taky vidim!!! Na takovou hovadinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Teď jsem četl recenzi na toto "auto?" ve světě motoru hustec. Design tohoto vozu vznikl v roce 1999, ale začala se vyrábět až teď. Auto nemá ABS ani za příplatek. A má strašně tenké boční sloupky takže to bude hustec když to do vás někdo narve. Za jízdní vlastnosti to dostalo 3- , aby auto zahlo musíte mockrát otočit volantem takže se stím blbě manévruje. Viva Kalina To vis kvalitni vozidlo .)))) Ja bych takove koupil detem, kdybych mel vic penez, soupnul bych jim to na zahradu zaboril kolama do zeme aby meli auticko na hrani.....v tom tak vidim jediny smysl tohodle nevim jak to nazvat...auto je pro to moc vzneseny vyraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 na co to riesite??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 na co to riesite??? pro dobry pocit.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 (editace) VideoA tady text Odkaz (5. příspěvek na stránce) A teď pánové: Nemám teď 1.8T k dispozici, takže kdo z vás natočí tu Octu na 5ku do mírného stoupání, ať je sranda. Tak teď nevím jestli žiju na Marsu, ale myslím, že srovnávat takhle Ladu Kalinu a Octu 1.8T je úplná hloupost, Octa by ji strčila hluboko do kapsy, o tom se nemá cenu bavit. To taky. Ale hlavně je tu jeden duležitej fakt. A to ten že Octavia 1 se vyrábí od roku 1996! A Lada Kalina má být auto roku 2007! A o i přez 10letý rozdíl tyto 2auta nemužeme srovnávat protože Octavia je jinde. Navíc ty přízpěvky, že věci co Kalina nemá je pro ní výhodou jsou k smíchu. Oni asi nevedí k čemu a jak funguje ABS..... A proč to řešíme? Protože se u toho dost solidně zasmějeme Editováno: 20. Prosinec 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Jj, sranda musí bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 20. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Teď jsem četl recenzi na toto "auto?" ve světě motoru hustec. Design tohoto vozu vznikl v roce 1999, ale začala se vyrábět až teď. Auto nemá ABS ani za příplatek. A má strašně tenké boční sloupky takže to bude hustec když to do vás někdo narve. Za jízdní vlastnosti to dostalo 3- , aby auto zahlo musíte mockrát otočit volantem takže se stím blbě manévruje. Viva Kalina Nemas Scan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 20. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Jj, sranda musí bejt Jj, Flipper Tom cokoliv co Lada nemá označí za zbytečné a Lada to nepotřebuje. (Mimochodem nedávno tvrdil, že 1.8T musí nejpozději při 150000km na generálku, která stojí kolem 100 000 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Nechte blázny napokoji, nesmějte se jim, neprovokujte je, nevíte jestli nejsou nebezpeční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 tak jo uz to necham byt .)))premluvili jste me .)ale stejne mi to neda tam na to jejich forum jit a zase je trosku nastvat.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 dlouho sem se tak nepobavil!!! "1.8 T se musí točit jinak nejede"-jak pobavující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 20. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 No teď mě tam další rusomaniak snaží přesvědčit, že Roomster je okopírovaná Lada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Nechte blázny napokoji, nesmějte se jim, neprovokujte je, nevíte jestli nejsou nebezpeční No nebezpěný jsou každopádně když jezdí v Ladě! George Couser: Já to četl ve škole v knihovně, takže škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 tak sem to nevydržel a regnul sem se, abych je taky trochu poškádlil Mimochodem, kde tam maj smajlíky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.