jameson01 Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Dobry den, mam ,9 TDi, r.v. 2000 a mam problem se startovanim ohrateho motoru.V servisu SKODA to resili vymenou cidla teploty kapaliny -a nic...Dal jsem to tam znovu a opet nic..Umi to nekdo v Praze opravit nebo poradit?Diky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
audi Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 resi se to tim ze se upravi startovaci davka a pak to chyta jak hodiny i za tepla a nebo se to resi jinym starterem vetsino je ale jednodusi upravit tu startovaci davku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jameson01 Vloženo 16. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Diky -a v kterem servisu/v tom predchazejicim me uz asi radi nevidi/ mi to v Praze udelaji?nema to vliv na celk.spotrebu? dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 měl sem start.dávku na max,a nepomohlo to,záleží asi v jakým je to stádiu většinou se vyjebou pouzdra rotoru ve starteru,za následek to má snad větší odpor při startu,při studeným nepoznáš-jednotka dá víc nafty jelikož je motor studený, sluchově to téměř nepoznáš,vypadá že točí stejně jak za studena tak za tepla,ale je to jak říkám, start.dávka možná pomůže,ale určitě jen dočasně znám to,,,stačí repas starteru...cca 2tis,vyměna uložení rotoru,,,,....atd,jinak fungl nový na prodejně cca 6tis,bosch,ale repas pokud si daj záležet tak vydrží jinak to tady na foru bylo na tisícekrát,stačí dát 'hledat' -teplé starty,dlouho točí...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Dobry den, mam ,9 TDi, r.v. 2000 a mam problem se startovanim ohrateho motoru.V servisu SKODA to resili vymenou cidla teploty kapaliny -a nic...Dal jsem to tam znovu a opet nic..Umi to nekdo v Praze opravit nebo poradit?DikyHonza Pokud máš v pořádku akumulátor tak je to starter. Koupil jsem zde na foru nové valeo za 3000,- a je klid. Teplé starty přesně tak jak popisuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alpaka Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Toto je typický problém u TDi. Nám to taky dělá, že to několikrát protočí, než to chytna a vservisu vůbec nevědí co s tím. nicméně je to závada se kterou se dá docela žít. Ale i tak zkuz zvýšit u startovací dávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Toto je typický problém u TDi. Nám to taky dělá, že to několikrát protočí, než to chytna a vservisu vůbec nevědí co s tím. nicméně je to závada se kterou se dá docela žít. Ale i tak zkuz zvýšit u startovací dávku Znovu ti opakuji, že je to ve většině případů chyba starteru. Chybí tomu totiž maličko otáček. Když dáš jiný starter, který je v pořádku tak točí o poznání rychleji a motor chytne téměř ihned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Rozhodně nedoporučuji šetřit a koupit starší startér s ujištěním, že má najeto 20 tkm. -vlastní zkušenost(blbost). Teď bych šel jediněně do nového a ušetřil si prachy, zvláště, když se dá sehnat za rozumný peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpe Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Připojuji se k rozumnému řešení - nový starter (repase má omez.životnost- u mě pouze 2měsíce a byl jsem tam kde před repasí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Mam tento problem s obouma O1, startovaci davka na max. nove baterie a za tepla bes a hruza. Uz se tesi na nove startery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 bráchovi dělá Octávka za tepla úplně to samí, nechal vyměnit startér a beze změny,ted teda zkusíme tu startovací dávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 bráchovi dělá Octávka za tepla úplně to samí, nechal vyměnit startér a beze změny,ted teda zkusíme tu startovací dávku Baterie, teplotni cidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 (editace) já zkusím ještě to teplotní čidlo,,ikyž se mi vše zdá ok pak jdu do repase,dělá tady jeden okolo 2tis,je znalý tohoto problému u tdi a zaruka bude Editováno: 22. Prosinec 2006, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 bráchovi dělá Octávka za tepla úplně to samí, nechal vyměnit startér a beze změny,ted teda zkusíme tu startovací dávku Baterie, teplotni cidlo? baterii si kvůli tomu kupoval novou a tak po roce mu odešla,tak ji nechal reklamovat a uznali ji,ale spíš si myslim že ji oddělalo to auto než vadná výroba.Já se v tom právě nevyznám tak nevim jestli to může být to čidlo,v servise taky nepomohli,ti právě řikali,startér,pak baterka a ted nevědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 tam mi brácha řek ž e teplotní čidlo je vyměněný taky,tak ted babo radˇ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 tak mi brácha řek, že teplotní čidlo je vyměněný taky,tak ted babo radˇ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 All,ptam se asi blbe,ale kde to teplotni cidlo je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 No ještě chvilku vydržím a jdu pro baterku. Sice se mi zdá OK, ale čidla OK, starter rok starý Valeo, dávka na max. a za tepla je to na p.č. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 v mém případě na 98,9% starter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 No ještě chvilku vydržím a jdu pro baterku. Sice se mi zdá OK, ale čidla OK, starter rok starý Valeo, dávka na max. a za tepla je to na p.č. Jak ti chytne když odpojíš čidlo teploty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 takže 2x po sobě špatný odpojil jsem čidlo a 3x na drc čidlo je rok a něco starý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 taky to mám tak s tím čidlem kua tak co mám vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Když už jsme u toho, na kolik to teplotní čidlo příjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 (editace) do 500kč ale nevím jestli tam nejsou dva,protože v katalogu třeba na moje nabízí jedno s konektorem hranatým,jedno s kulatým,,to s hranatým vím kde je,ale s kulatym ne Editováno: 23. Prosinec 2006, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 jak nastavit tu startovací dávku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.