Přejít na obsah

USB-C a bezdrátová nabíječka


flyok

Doporučené příspěvky

Nevíte prosím, jaký výstupní proud jde ze dvou USB-C portů vepředu? Mám bezdrátovou nabíječku telefonu a když ji připojím do USB, tak se mi neustále zapíná a vypíná nabíjení. Pokud to připojím přes adapter ve 12V zásuvce, tak to funguje bez problému. Nechal bych to v té 12V, ale problém, je, že je (podle návodu) neustále pod napětím i u zamčeného vozu a to se mi moc nelíbí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Taky mám obavy z trvalého napájení USB-C i po uzamčení auta, u Oktávky se mi po 10 minutách zásuvky vypnuly. Nechal jsem tam zasunutý flashdisk s hudbou a druhý den byl úplně vařicí, naštěstí byl kovový, ale bojim se aby něco nechytlo od toho, takže ho vyndavám. Bylo by dobrý kdyby to šlo nějak vypnout po opuštění auta, nevíte jestli to v servise můžou takto nastavit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějaký nadšenec je určitě schopný vyrobit zařízení - časovač s IO 555, co po určité chvíli vypne výstupní napájení, ale byla by to nějaká krabička, kterou je potřeba někde umístit... Vím, že se kdysi dalo koupit originální zástrčka do 12V zásuvky, kde bylo také nějaké relátko, co napájení též vypnulo.. Ale mám takový dojem, že už to přestali vyrábět...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...