Přejít na obsah

Tlumice

Tomas_cz1

Doporučené příspěvky

Tak jsem dnes nasel cas a zajel konecne otestovat tlumice, ktere se mi nezdaly uz v 11k km. Vyroba 10/22, combi, 2.0tdi dsg, nyni 25k km. Takze me ceka reklamace presne po roce uvedeni do provozu. Toto jsem u O3 resil po 250tis a 8letech.  Asi nejaky spatny kusy nebo co 🤔 Neresil uz nekdo? Diky. 

A0EDB041-561A-46F6-87C6-108476E496EE.jpeg

Editováno: , autor: Tomas_cz1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To neni tak jednoznacne, mel jsem vylagrovane tlumice na SIII a prave rozhoupani mne bylo doporuceno jako test. S autem jsem nehnul a tlumice byly KO.

Kazdopadne zrejme jde o obecny problem uz delsi dobu. Dulezite je mit pro vyrobce svitici loga a led pasky, kvalita tlumicu je vedlejsi.

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...

V máji pri zhruba 5500km som bol dať otestovať tlmiče. Výsledok - predné tlmiče K.O. tj na hranici minima. Predok auta na zvlnených cestách cca od 70km/h doslova plával a pohupoval, tak ako popisuje Tomas_cz1. Nepamätám už, či som to tak pociťoval od nova (auto mám takmer rok od 9.23, nemám veľké nájazdy), ale určite pomerne skoro od kúpy. Len mi chvíľu trvalo, kým som to šiel dať premerať, pretože sa mi nechcelo veriť, že by nové auto mohlo mať vybité tlmiče. Taktiež rozhodená geometria. Čo dávam do súvisu s vadnými tlmičmi.

Našťastie vyriešené na záruku, aj keď to tiež nešlo so škodovkou úplne ľahko.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...