Tomas_cz1 Vloženo 20. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2023 (editace) Tak jsem dnes nasel cas a zajel konecne otestovat tlumice, ktere se mi nezdaly uz v 11k km. Vyroba 10/22, combi, 2.0tdi dsg, nyni 25k km. Takze me ceka reklamace presne po roce uvedeni do provozu. Toto jsem u O3 resil po 250tis a 8letech. Asi nejaky spatny kusy nebo co 🤔 Neresil uz nekdo? Diky. Editováno: 20. Listopad 2023, autor: Tomas_cz1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 20. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2023 Ako sa ti tie tlmiče správajú ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 21. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2023 Auto se houpe. Napr. pri prejezdu sirokeho pricneho prahu, na zvlnene silnici, vetsi naklon do zatacek. Proste citis, ze by to melo lepe drzet na silnici. Kdyz zatlacis rukou na predni blatnik, tak to hned leti zpet a krasne auto rozhoupes. To u funkcnicho tlumice neudelas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 To neni tak jednoznacne, mel jsem vylagrovane tlumice na SIII a prave rozhoupani mne bylo doporuceno jako test. S autem jsem nehnul a tlumice byly KO. Kazdopadne zrejme jde o obecny problem uz delsi dobu. Dulezite je mit pro vyrobce svitici loga a led pasky, kvalita tlumicu je vedlejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 22. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 @Tomas_cz1 Zkus zjistit výrobce předních tlumičů. Sundaval jsem ted z O3 původní tlumiče po 120K km a chodili ještě dobře - výrobce byl sachs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 29. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2023 Asi bych taky viděl rozdíl mezi 120T km na dálnicích a 120T km někde v meziměstským provozu, třeba na Vysočině, kde maj silnice jak za krále klacka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek07 Vloženo 5. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2023 Zdravím. Dnes som si všimol, že mi zadná ľavá strana sedí nejak strašne nízko. Pružina, tlmič aj uchytenie je v poriadku. Neviete čím to môže byť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 8. Července Sdílet Vloženo 8. Července V máji pri zhruba 5500km som bol dať otestovať tlmiče. Výsledok - predné tlmiče K.O. tj na hranici minima. Predok auta na zvlnených cestách cca od 70km/h doslova plával a pohupoval, tak ako popisuje Tomas_cz1. Nepamätám už, či som to tak pociťoval od nova (auto mám takmer rok od 9.23, nemám veľké nájazdy), ale určite pomerne skoro od kúpy. Len mi chvíľu trvalo, kým som to šiel dať premerať, pretože sa mi nechcelo veriť, že by nové auto mohlo mať vybité tlmiče. Taktiež rozhodená geometria. Čo dávam do súvisu s vadnými tlmičmi. Našťastie vyriešené na záruku, aj keď to tiež nešlo so škodovkou úplne ľahko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 10. Července Autor Sdílet Vloženo 10. Července Co ti menili v ramci zaruky? Ja zatim vse puvodni. Nemam bohuzel stesti na servis, ktery by to chtel resit na zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 17. Července Sdílet Vloženo 17. Července Menili mi oba predné tlmiče. Urobili nejake dodatočné merania a poslali to do škody. Boli okolo toho trochu naťahovačky (zo strany škody), ale nakoniec mi vymenili oba. Plus aj horné uloženie tlmiča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.