Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak dneska jdu po 8000km dolít olej a z víčka vyteklo asi 5ml vody a bylo tam asi 1cm bílé pěny. Síla, tolik na 120ce nikdy nebylo. Těsnění pod hlavou mám měněné pře 3mi měsíci - olej ve vodě, vyřešeno.

Volej Kastról magnatec.

Věřím, že je to kondenzát ze vzduchu. Každý den najedu jen 8-15km, sotva se to ohřeje.

Celou dobu jsem to kontroloval a v pohodě, až dneska. Voda v kouli neubývá!!!

Co máte vy pod víčkem? Mám plast sudaný, tak to dobře těsní.

Upraveno od peetr

Nic tam nemám, jezdím na 5w40.

Ale když jezdíš kratší trasy není čemu se divit.

Plastový kryt mám, v motoru je Mogul 10W-40 na který je najeto 12.000km, a víčko je úplně čisté.

Já chci taky sundat ten hnusný papundeklový kryt, ale kde vezmu víčko motoru? :unsure: Pasuje tam třeba z Feldy 1.3?

• Autor

náhradní víčko máš nacvaknuté zespodu na plastu!!! kdyžtak mám dvě

:smich: hlavně že seš profesional :p

Upraveno od peetr

náhradní víčko máš nacvaknuté zespodu na plastu!!! kdyžtak mám dvě

:smich: hlavně že seš profesional :p

:doh profesional jsem ze setrvačnosti, ne proto že i o půlnoci vím, že náhradní víčko je zespodu plastu :p:p

A pasuje přímo do víka ventilů dobře, nebo je třeba nějakého dalšího přidržovače?

Jde normálně nacvaknout, víčko je to z Feldy.

• Autor

pasuje tam natěsno, ne jak to origo s plastem, že bordel teče okolo

taky jsem byl nešťastnej, že to není čím ucpat až sem si všiml, že na tom plastu je cosi podezřelého a ono víčko

taky jsem byl nešťastnej, že to není čím ucpat až sem si všiml, že na tom plastu je cosi podezřelého a ono víčko

musíš ješte taky napsat pár příspěvků a budeš profesional :worthy:worthy:smich::smich::palec2:-_-

jazdim prevazne dlhsie trasy, napriklad zajtra ma caka cca 650km, a pod vieckom nic nemam

Měl jsem stejnej problém...

• 2 týdny později...
  • Autor

tak po 2x 100km je tam zase čisto, chtělo to prohnat

profesional asi nebudu, sem chodim jen když se to s ere

uctívat auto nebudu, je to jen popelnice, co mi usnadňuje přesuny do práce fuck

Upraveno od peetr

Tak dneska jdu po 8000km dolít olej a z víčka vyteklo asi 5ml vody a bylo tam asi 1cm bílé pěny. Síla, tolik na 120ce nikdy nebylo. Těsnění pod hlavou mám měněné pře 3mi měsíci - olej ve vodě, vyřešeno.

Volej Kastról magnatec.

Věřím, že je to kondenzát ze vzduchu. Každý den najedu jen 8-15km, sotva se to ohřeje.

Celou dobu jsem to kontroloval a v pohodě, až dneska. Voda v kouli neubývá!!!

Co máte vy pod víčkem? Mám plast sudaný, tak to dobře těsní.

2peetr

Dívám se, že všichni máte 1,4-ky. Nikdo se neozval co má HTP. Mám HTP a jezdím 10 km denně a 4x startuju a víčko mám čisté. :)

To víš, HTP je lepší.

• Autor

jojo kámoš pořád na HTP nadával a když vidí ten můj jetej střep, tak mi HTP teď doporučuje! jo nové je nové

Pena pod vickem oleje nesvedci nic jineho,nez nejaky problem motoru, alesppon vim, ze kdyz jsem s kolegou obchazel bazary bylo to prvni vec na kterou se dival po nastartovani, kdyz byla pena pod vickem, auto nebrat - motor v prdeli. Osobne nevim jak je to u Fabky, ale u Feldy to nevestilo nic dobreho na 99%.

kdyz byla pena pod vickem, auto nebrat - motor v prdeli.

Trošku přehnané tvrzení ;)

jj, taky bych řekl. přehnané tvrzení. Já teda mam tu pěnu taky, ale pouze v zimních měsících. Je to orosená voda... ale jak je teplo tak bez vody a bez pěny. Ptal jsem se na to a je to možné a vliv by to mít nemělo. Jinak nevíte kolik stojí na 16V 74 kw výměna těsnění pod vanou?

obyčejná vzdušná vlhkost která se usazuje v oleji (v těchhle plískanicích nic neobvyklého). A pokud s autem jezdíte jenom na nákupy ... nebo 5 km do práce, tak se olej neprohřeje ( a vlhost v něm zůstává).

2 Faja : Příště, až zase půjdete vybírat s kolegou do bazaru auto, tak si raději s sebou vemte mechanika :)

obyčejná vzdušná vlhkost která se usazuje v oleji (v těchhle plískanicích nic neobvyklého). A pokud s autem jezdíte jenom na nákupy ... nebo 5 km do práce, tak se olej neprohřeje ( a vlhost v něm zůstává).

2 Faja : Příště, až zase půjdete vybírat s kolegou do bazaru auto, tak si raději s sebou vemte mechanika :)

Tak tak maš pravdu souhlasim s tebou. -_-

jj, taky bych řekl. přehnané tvrzení. Já teda mam tu pěnu taky, ale pouze v zimních měsících. Je to orosená voda... ale jak je teplo tak bez vody a bez pěny. Ptal jsem se na to a je to možné a vliv by to mít nemělo. Jinak nevíte kolik stojí na 16V 74 kw výměna těsnění pod vanou?

Řekl bych že za Silikon budou chtít cca 200kč a práce cca 800kč.

Řekl bych že za Silikon budou chtít cca 200kč a práce cca 800kč.

:disgust:

Copak zdá se ti to moc?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.