tomas89 Vloženo 3. Března Sdílet Vloženo 3. Března Tak to asi příští auto bude benzin . Dělám v Mnichově , a tady je to zatím v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Března Sdílet Vloženo 3. Března Držte se tématu, toto není diskuse o emisních zónách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilox Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března V 28. 2. 2025 na 23:02, Petr Svetr napsal: ... a ještě je to dražší než L&K... jak jste ne to s objednavkami, kdy jste letos objednávali a jaký máte termin dodání ? Taky by mě zajímalo... Já mám objednáno z 7.2. 2025 , před objednáním mi říkal , že mám počítat s 3 měsícema, pak zadal do systému a tam mu vypadl 28. týden... což je skoro dvojnásobek Z důvodněno, že ještě nemají odsouhlasené kvoty a až jim je fabrika schválí, tak se dostanem na 3 měsíce...tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března Objednáno 20.1. a mělo by být vyrobeno do konce března (původní termín byl 25.4.) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilox Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března A termín si věděl hned od začátku? Protože kdybych to měl podobně ,tak to bylo pěkné🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Prodejce říkal, že po zadání do systému se výroba nějak zařadí, a termín se může posouvat oběma směry. Na začátku to bylo toho 25.4. Po dvou týdnech pořád 25.4. a když jsem se ptal po měsíci, tak napsal, že by to mohlo být do konce března. Také pry záleží jaké kvóty ma prodejce rezervované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilox Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Tak budu doufat, aby můj prodejce měl schválené kvoty co nejdříve , abych věděl termín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března já mám nyní termín 25. KT, objednáno 23.1.2025, snad to vyjde, protože prý se nepočítalo s tak velikým zájmem o liftbacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Vzhledem k tomu, jak combi vypada, se moc neni co divit. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března s těma kvótama na liftbacky to soudruzi z NDR opravdu trochu nedořešili, v VW si údajně mysleli, že se bude vyrábět minimálně 60 % Passastů, vzhledem k tomu, že Passat a Superb kombi jsou v podstatě shodné, mělo se vyrábět skoro 80 % kombi... nicméně zájem u Superba o liftback je cca 70 % oproti kombi, tím spíš že nyní je k dispozici i Sportline (většina se vždy prodávala jako libtback) a také i IV liftback, což původně nemělo být, je na tom VW v Bratislavě s plánováním jako kdysi soudruzi s pětiletkama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilox Vloženo 24. Března Sdílet Vloženo 24. Března Tak já ted nemám termín ani předpokládaný, prý v systému termín zmizel. Měl jsem předpoklad 28. týden. Tak doufám, že se trefí a budou to ty 3 měsíce 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilox Vloženo 2. Dubna Sdílet Vloženo 2. Dubna @Petr Svetr @SkodaRapid Ahojte, máte nějaké posuny v termínech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 2. Dubna Sdílet Vloženo 2. Dubna Prodejce psal, že bych mohl přebírat příští týden. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 2. Dubna Sdílet Vloženo 2. Dubna mám termín 25 KT s tím, že případné změny v konfiguraci by mohly jït do 15 KT, po tomto datu by měla být modelová péče a zřejmě i zvýšení cen... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilox Vloženo 7. Dubna Sdílet Vloženo 7. Dubna Konečně dnes termín 20.-22.týden 🙂 , objednáno 6.2.2025. Prý je problém se Sportlinem jako takový, asi nějaký dodavatel nestíhá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb94 Vloženo 7. Dubna Sdílet Vloženo 7. Dubna Zdravím. Mám vybraného Superba v IceTea metalíze, ale ještě váhám nad červenou, ale neměl jsem štěstí ji na Ostravsku vidět v L&K na živo. Je tu někdo kdo má kombi L&K v červené a nevadilo by mu kdybych přijel omrknout? Děkuji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Dubna Sdílet Vloženo 7. Dubna @Superb94 na Opavsku je s červeným L&K kombikem @Michal B. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 8. Dubna Sdílet Vloženo 8. Dubna @Superb94 červený - Opava a okolí a kolem ostravy jezdí ice tea @bazycek Jinak na salonech taky mají tyhle barvy, Ale klidně se přijeď podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 8. Dubna Sdílet Vloženo 8. Dubna Ve AD Frýdek byl tak 2 týdny zpět červený laurin a červený sportline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudas Vloženo 19. Dubna Sdílet Vloženo 19. Dubna Zdravím, po 3 měsících s autem, mi stále v hlavě vrtá, jak by vlastně měly správně fungovat matrix světla? Vyřezává mi to vozidla přede mnou tím stylem, že po stranách OK, ale cestu před mým vozidlem (a zároveň za vozidlem přede mnou) nechá neosvětlenou. Tam kde končí světlo potkávacích světel, začne tma. Nevím jak lépe popsat, ale měl jsem představy, že to dokáže vyřezat čtverec kdekoliv v osvětlené ploše. Dělají to tak všechna auta nebo to může být závada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna (editace) @Kudas Pro Octavii jsem našel, že každé světlo má 36 samostatných LED segmentů umístěných ve dvou řadách. Každý segment osvětluje svojí část (s nějakým překryvem) a pokud je v poli, kam segment svítí, nějaké vozidlo, tak segment zhasne. Z toho se dá odvodit, že když je auto v prostoru, kam dosvítí oba segmenty nad sebou (jeden v každé řadě), tak v tom směru v tu dobu svítí jen potkávací světla. V tomhle směru mají lepší světla u VW, ty mají přes 19 000 segmentů. Editováno: 20. Dubna, autor: KennyMc Oprava a doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 22. Dubna Sdílet Vloženo 22. Dubna Asi je nesmysl svítit nad auto před vámi. Potkávací světla by měla končit na nárazníku auta před vámi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudas Vloženo 22. Dubna Sdílet Vloženo 22. Dubna (editace) Ale ja nemyslel svítit nad auto přede mnou. Ja se bavím o vykreslení auta, které jede přede mnou, tím stylem, že mi to vykresluje na můj vkus až moc velký kužel. Zůstane spousta neosvětleného prostoru na cestě. Přešel jsem z s3 bi-xenon, který uměl vystínovat, tak jsem asi čekal větší rozdíl. Editováno: 22. Dubna, autor: Kudas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Května Sdílet Vloženo 1. Května Nové ceny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudas Vloženo 1. Května Sdílet Vloženo 1. Května 2.0 TSI 150kw o 80 000kč dražší 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.