Maverick Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Sam mam oboji a jsem spokojenej. Z vyroby se tato kombinace nedodavala skutecne kvuli kolizi pri otevreni obojiho najednou (jak psal jiz nekdo vyse). V praxi se mi to ale jeste nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 obojí jde a držák je dobrá věc. Plechovčičku s kafem udrží stejně dobře jako velkou kolu od Mekáče. jj, souhlas,i kafe od Jet-ky drží parádně (papírový kelímek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 jj, souhlas,i kafe od Jet-ky drží parádně (papírový kelímek) a nebo pivečko tam pěkně pásne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 no jo chlapci, nemate niekto fotku este drziaku na napoj miesto popolniku? diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 A čo tak tento? Nieje to z fabky,ale môže ísť namiesto čohokoľvek,nie len popolníku. :smich: Niektorí z nás sú proste úžasní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Koláč Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) Ahoj, chci se zeptat, jestli ještě nemáte někdo k mání ten držák? Nebo info, kde se dá sehnat... Editováno: 17. Říjen 2008, autor: Jarda Koláč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Zkus bazar-buď najmis nebo honza72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 A když tam mám držák na telefon origo, tak držák na pití už tam nepůjde, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 nee, můžeš mít buď držák na telefon nebo držák na pití... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Letec M Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 A čo tak tento? Nieje to z fabky,ale môže ísť namiesto čohokoľvek,nie len popolníku. :smich: Niektorí z nás sú proste úžasní. To je brutus. Fantazii se meze opravdu nekladou. Proti gustu zadny .......... To radsi nic, nez tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simonilio Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 ahojky chci se zeptat jestli mas ten drzak napoju i na fabii klasik 2001.......neni ve vybave,ale doufam ze tam pujde namontovat,je tomu tak?rad bych ho od tebe odkoupil,pokud ho mas k dispozici,dik..........napis na email kamil.oulehla@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 ahoj nemate nekdo ten drzak napoju naprodej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 podívej se do bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Zkus bazar-buď najmis nebo honza72 Já už neeee!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Třeba tady............. http://www.auto.asp2.cz/fabia-interier.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 kluci jen pro zajímavost..... řešilo se tady namontování na stranu k řidiči, ale nikde jsem nenašel, jak se to tam montuje origo na stranu od spolujezdce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 vydloubneš rámeček-> sundáš kryt ovládání topení-> vydloubneš záslepku v plavém horním rohu-> povolíš 2x torx( 20 myslim ) -> vyndáš plastovou záslepku-> zasuneš držák ->přišroubuješ -> zacvakneš záslepku tlačítka -> nasadíš dekl topení -> a fertik :t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 (editace) přesně takhle si představuju jasný a stručný návod.... kdyby se takové jasné návody dávaly ke všemu, hned by bylo na světě líp. děkuju Editováno: 29. leden 2010, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 A po nějakém čase používání, držák nebude držet zasunutý (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 já mam spíš to že nevyjede sám.. jen tak 1cm a pak ho musim vytáhnout ručo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 mě zas nerží zastrčený a neustále vyjíždí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brevis Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 A po nějakém čase používání, držák nebude držet zasunutý (( presne toto iste sa stalo aj mne, drziak mi drzi tak 2 cm vychyleny a neviem ako to opravit. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Tak mě vyjíždí dobře, ale zavřu ho vždycky až tak na desátej pokus. Navíc mi vypadla včera ta přední krytka držáku. Nevim jak se mi to povedlo, ale uštípnul se na ní jeden zobáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabbi Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Ak by niekto ešte náhodou mal na predaj takýto držiak, ozvite sa (ideálne zo Slovenska) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crosscek Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 DRŽÁK NÁPOJŮ DO FABIA I - JEN PRO NEKUŘÁKY ! ! ! :-) Zlaté české ručičky plech cca. tl.3 úprava plechu dle tvaru popelníku + vyleštění A HURÁ NA LONG VÝLET...... 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.