RomanX Vloženo 4. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2024 Dobrý den, po natankování octavie 4 facelift mi stále ukazuje palivoměr plnou nádrž. Jestli se s tím tady někdo setkal ... Auto 2 měsíce nové, tankuji už asi po 4, vždy v pořádku, až teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz_honza84 Vloženo 4. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2024 Po natankování by asi měla být plná, ne? 😁 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 5. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2024 Tak on tazatel asi myslel, že mu stále ukazuje plnou, i když jezdí. On asi není rád, že jezdí s nulovou spotřebou a má stále plnou, nechápu 🙂 Podle mého názoru funguje ukazatel paliva u O4 stejně spolehlivě, jako zbytek elektroniky, tedy v praxi občas nespolehlivě, a jeho provedení je designově stejně kvalitní, jako ostatní design uvnitř, tedy hrozné. Z mého vlastní zkušenosti u O4 (před FL): natankoval jsem plnou a vyjel do Maďarska. Ještě po ujetých 250km mi stále ukazatel paliva ukazoval "plnou" tedy maximální počet dílků, až pak to padlo o jeden. Ukazatel má osm dílků, tedy na jeden připadá asi 6l paliva. Takže jsem ujel 250km na méně než 6 l paliva, to je spotřeba 2ltr benzínu na sto, no kdo z vás to má? ... a nebo ukazatel ukazuje náhodné hodnoty, a stav paliva musíš ověřit klackem strčeným do nádrže, jako kdysi u traktorů. ... no jo, ale klacek mi tam nejde strčit ... tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 5. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2024 Tohle je obecně vlastnost vozů koncernu. Dlouho ukazuje plnou a pak rychle klesá. Já s tím problém nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2024 (editace) Nejen koncernu, dělali mi to asi všechny auta s kterými jsem jezdil (Honda, Ford, Citroen, koncern) s plovákem napojením na PP. Pokud je palivoměr digitální je to ještě výraznější. Vždy člověk najede 100-200km než se ukazatel pohne, určitě by jsem neřekl, že je to specifikum koncernu... Editováno: 5. Srpen 2024, autor: Martab 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2024 To by snad stačilo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanX Vloženo 5. Srpen 2024 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2024 Jsem objednaný do servisu, tak uvidím, co se stalo. Podle odhadu asi půl nádrže pryč a ukazatel stále, že mám plnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 5. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2024 A dojezd se snižuje, nebo je stále stejný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanX Vloženo 6. Srpen 2024 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2024 Dojezd v aplikaci MyŠkoda ukazuje pořád stejnou hodnotu, plnou nádrž. Včera jsem dotankoval, nic se neděje, situace stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 6. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2024 To bude zaseklý plovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanX Vloženo 6. Srpen 2024 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2024 Taky si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanX Vloženo 15. Srpen 2024 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2024 (editace) Palivoměr vyřešen přehráním nového sw. Editováno: 15. Srpen 2024, autor: Ondra16V Drž se původního zadání tématu. Ostatní věci řeš v příslušném tématu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loki83 Vloženo 25. Září 2024 Sdílet Vloženo 25. Září 2024 (editace) @RomanX mas facelift ? Ja mam FL ukazovalo plnu nadrz a to som presiel 380km. Pozerali moje VIN - vyroba 5-2024 a ze sw mam aktualny...ak chcem tak jedine sa objednat do servisu a elektrikar to pozrie.... Editováno: 25. Září 2024, autor: loki83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanX Vloženo 26. Září 2024 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2024 Ano, facelift, výroba taky květen. Takže závada se řeší dál, po natankování opět ten samý problém jako ty. Přehrání SW nepomohlo. Servis to řeší přímo ze Škodovkou, příčina zatím neznámá. Vyřešit se to musí ... abych nevěděl, kdy dojde benzín, to je riziko. Na fotce je vidět, že ukazatel paliva je úplně mimo, od načerpání a ujetých km ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.