ideal.bed6902 Vloženo 13. Srpna Sdílet Vloženo 13. Srpna Dva roky stare auto (kupovane jako nove, tj,. nova baterka), vsechno funguje jak ma. vertsinou tak jedna dve jizdy denne, do 50 km, o vikendu 300km. Na dovolene (cesta cca 700km) ubytovani v kempu, auto stoji vedle stanu, tj. celou noc je klicek (resp. dva klicky) kousek od auta a intenzivne blikaji. Autoi stoiji asi dva dny. Treti den rano pri nastartovani to ohlasi ze baterie je slaba, vypnete infotainment atd. Ujeto asi 100km, dalsi den OK. Pak zase auto stoji cca dva dny a situace se opakuje. Pak cesta domu (zase cca 700km) a denni jizdy a uz se to nikldy neukazalo. Je mozne ze jak ty klicky byli blizko ze portad komunikovali a tim se baterie vybijela a nebo to je nahoda? Baterii sem nemeril a neprisel sem na to ze by auto samo nekde ukazovalo nabiti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 13. Srpna Sdílet Vloženo 13. Srpna Nechat potlačit rekuperaci, deaktivovat Start/Stop. Pro OIV jsou na to paměťové moduly. Auto asi raději zamknout, nehybný klíček (už asi od dob konce OIII FL) se deaktivuje a s autem nekomunikuje. Věc je ta, že za těch 700 km mohlo auto dobíjet třeba jen sto, pokud nebyly aktivní výhřevy, 230V zásuvka, připojený přívěs atd. Nová pomatená doba. Auto SOC (stav nabití) již neukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 14. Srpna Sdílet Vloženo 14. Srpna Možná by pomohlo v infotaimentu vypnout kessy, nemělo by to pak vyhledávat klíček. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 14. Srpna Sdílet Vloženo 14. Srpna Pravda. Alebo zamknúť s deaktiváciou kessy do najbližšieho odomknutia. Postup v návode 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 20. Září Sdílet Vloženo 20. Září (editace) Náhodně jsem si všiml, že když auto nechám zamknuté pod oknem a klíček u toho okna uvnitř v baráku, tak klíček stále červeně poblikává. Přesně jako na začátku tohoto vlákna. Netrápí mě vybíjení baterie auta, to jezdí často. Trápí mě vybíjení baterie v klíčku. Teprve když ho odnesu dál, tak aspoň 15m od auta a za tři zdi, tak to přestane. Je to poblikávání normální? To se ale asi za chvíli baterka v klíčku vybije, ne? Editováno: 20. Září, autor: boban1108 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
premium33 Vloženo 23. Září Sdílet Vloženo 23. Září Ahoj. Já měřil ampérmetrem odběr proudu z baterie při zamknutém autě, zavřená kapota. Auto má kessy. Pokud byl klíček vzdálený od auta míň jak cca 10m odběr z baterie byl větší, i bylo slyšet, že pod kapotou stále něco žije a to i více jak po 20 minutách. Pokud je klíč dále jak cca 10m auto se uspí a odběr klesl na minimum. Přesné hodnoty již nevím. Trápila mě vybitá baterie 2 roky stará. Baterii jsem vyměnil z původní EFB na AGM (překódování jednotky). Klíč mám od auta v dostatečné vzdálenosti a tak doufám že bude klid. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.