Mrštik Vloženo 17. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2024 Ahoj všem, prolezl jsem všechno co se týče 1.5 TSI 110kw. V loni jsme si nakonfigurovali Karoq Sportline 1.5 TSI 110 kW r.v 2023/4, nájezd 14 xxx. V neděli ráno když jsem nastartoval, jsem zpozorovál fakt nepříjemný zvuk z pod auta, ve vnitř nebylo nic slyšet, absolutní ticho. Nejvíc to šlo slyšet na straně spolujezdce jako by od rozvodů. Nic méně jak jsem dojel do práce a vylezl ven z auta tak bylo ticho, ale jen cca 30s pak to začalo znova sice už to nebylo tak hlasité ale šlo to slyšet. Včera jsem byl v atorizáků a technik říká že to bude asi palivové potrubí, otevřel kapotu a pak se na mě podíval a říká..., tak to nebude palivové potrubí, tak se ho ptám, tak co tedy...!? Můžu s tím jezdit? Odpověď, dáme vám vědět. Tak čekám co dál, jinak jsem objednaný na 3.1 2025. 20241214_051715.mp4 20241214_051940.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Brno Vloženo Pondělí v 16:04 Sdílet Vloženo Pondělí v 16:04 Dobrý den, jaký byl výsledek při kontrole v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo před 19 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 19 hodinami (editace) Zdravim, 3.1 se to řešilo v auto Škoda a.s Mladá Boleslav. Po debatě mě objednali v autorizovaném servisu v OV. na 6.2.2025, auto tam bylo do 12.2.2025 zatím bez výsledku. Tak mě objednali na 25.2.2025, na ten den má přijít nějaký technik a budou se tím zabývat hlouběji. Údajně si myslí co by to mohlo být, jen jsem tuhle tu informací vážně nedostal, že nechcou předvídat. Nic méně ze vevnitř vozu už jde slyšet jak bych měl nastartovanou V6 a dokonce jsme zpozorovali jemné vybrace loketky i sedadlo spolujezdce. Veškerou informaci tu dám, jen nevím kdy, to už záleží na škodovce jak budou šikovní. Trochu mě to mrzí že je to facelift a takový nešvar, no co už, musím doufat že to nebude nic vážného. Editováno: před 11 hodinami, autor: Mrštik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Brno Vloženo před 16 hodinami Sdílet Vloženo před 16 hodinami Díky za odpověď. Mě Karoq Facelift 2022 při rozjezdu a pomalé jízdě dělá nepěkný kovový zvuk, někde jakoby něco mlátí a klepe. Při stání se to neprojevuje. Objevuje se čistě náhodně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.