Anto.M Vloženo 29. Ledna Sdílet Vloženo 29. Ledna Ahoj, mám otázku.. tři roky zpět jsem kupoval Škodu Rapid 1.0 81kw v hatchbacku z roku 2018 s nájezdem 45 tisíc, nedávno jsem z nudy kouknul na techničák a je tam psáno 5 provozovatelů (jeden z nich jsem teď já), znamená to tedy že to vlastnili předemnou 4 lidi? A proč by se toho tak rychle zbavili? Díky 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 29. Ledna Sdílet Vloženo 29. Ledna Ahoj, téma jsem ti přesunul do správné sekce. Může být, počet předchozích majitelů nemusí nic znamenat. Důvody můžou být různé a takhle to stejně nikdo nezjistí. Pokud máš auto už 3 roky a nejsou s ním žádné problémy, vůbec bych to neřešil a v klidu dál jezdil. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Ledna Sdílet Vloženo 29. Ledna U mojeho předchozího auta (Fabia 1 r.v.2000) se majitelé taky točili. 0-0.5 roku stáří ŠKODA Auto 0.5-1.5 roku zaměstnanec Škoda Auto 1.5- 4? Brácha a pak já. Takže záleží gdo to byl. Znám borca co měl auto rok, pak ho přepsal na přítelkyni (jiný příjmení) a po dalším roce ho dostala vdaná dcera. I tady na fóru najdeš lidi co se zbavili mladýho auta s 20 000 km aby si koupili jiný se 130 a "splnili si sen" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Ja jsem defakto sice druhy ale de iure 4. provozovatel podle TP (1. - skofin 2. - prvni majitel kdyz ho doplatil - 3. bazar 4. - ja) a mam ted 35000 najezd, cili kdybych ho chtel prodat tak budu ve stejne situaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.