Tygr82 Vloženo včera v 22:47 Sdílet Vloženo včera v 22:47 Ahoj všem, potřeboval bych poradit. Váhám. Vybírám si služební auto. Mohu se vejít do 905.000 s naftou a 855.000 s benzínem. Soukromé auto mám Mondeo Mk5, 2.0 132kw manuál. Podle konfigurátoru, mohu mít 2.0TDi 110kw s DSG ve velmi slušné výbavě. Sice bez navi, ale na co ji mít, když pojedu google mapy přes samrtlink (AppleCar). A teď nevím. Mám to do práce 10km. Jinak město. Občas nějaký výlet s rodinou (2+2). Přemýšlel sem i o motoru s 85kw. Ale mám strach, že to bude líné. Nejsem závoďák. Sem klidný řidič. Ale přeci jen sem zvyklý na výkon z Mondea. Ještě mám tedy na výběr i TSi v manuálu. Má to někdo naftu s 85kw? Jak to jede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo před 18 hodinami Sdílet Vloženo před 18 hodinami A co téma s názvem Výběr motoru a převodovky ? To nic? To ti nestačí? Najdi si v sekci "motor" najdeš tohle vyvěšený téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky