Leden 30, 200718 r dobře, jestli ti ty odpovědi připadaj jako nějaký mudrování, tak naprosto pragmaticky shrnu, co už bylo řečeno : 1) 18" jsou na sněhu k hovnu, protože jak napsal Diamant budou moc široký 2) kola OII a Superb mají sice stejnou rozteč a počet děr, ale mají jiný ET 3) zaměnit se to dá, ale ty řetězy ti prostě můžou v podběhu mlátit právě díky tomu odlišnýmu ET 4) zimní mám 15" plecháče ze Supa, sedí to dobře, vypadá hnusně, občas škrtá v zatáčkách v podběhu. Kupovat nový, dám to na 205/16 Tak co jinýho bys chtěl ještě slyšet ? Všechny 16" i 17" origo elektrony na Supa mají ET 37, narozdíl od OII, kde je ET 50 a 54, takže o dost míň. Upraveno Leden 30, 200718 r od jirkaK
Leden 31, 200718 r muzu se zeptat na smysl toho, řešit jaky kola pujdou na supa i na octu? to jako budes pouzivat jendu sadu kol a tu prehazovat mezi dvema autama?
Leden 31, 200718 r smysl je, ze sluzebaka mam na max 30 tis km, tzn. na priblizne pul roku a pak ho vracim a beru zase noveho. vetsinou mivam superba, ted mam moznost mit o2rs. Auto fasuju na letnich kolech a uschovanu mam pouze 1 sadu zimnich kol. protoze mam v planu zase navrat k superbu, tak chci neco pekneho (elektrony), co pujde na oba typy aut.
Leden 31, 200718 r sleduj předpověď počasí. Možná, že příroda vyřeší tvůj problém za tebe a žádný zimáky na OII nebudeš ani potřebovat..
Leden 31, 200718 r smysl je, ze sluzebaka mam na max 30 tis km, tzn. na priblizne pul roku a pak ho vracim a beru zase noveho. vetsinou mivam superba, ted mam moznost mit o2rs. Auto fasuju na letnich kolech a uschovanu mam pouze 1 sadu zimnich kol. protoze mam v planu zase navrat k superbu, tak chci neco pekneho (elektrony), co pujde na oba typy aut. Juricku, v jakem delas oboru?? Auta na tricitku se nefasuji ani u nas v báni H. Upraveno Leden 31, 200718 r od Hany
Leden 31, 200718 r smysl je, ze sluzebaka mam na max 30 tis km, tzn. na priblizne pul roku a pak ho vracim a beru zase noveho. vetsinou mivam superba, ted mam moznost mit o2rs. Auto fasuju na letnich kolech a uschovanu mam pouze 1 sadu zimnich kol. protoze mam v planu zase navrat k superbu, tak chci neco pekneho (elektrony), co pujde na oba typy aut. Juricku, v jakem delas oboru?? Auta na tricitku se nefasuji ani u nas v báni H. Předpokládám, že Škoda auto a.s. Ty to mají na 30tis/km. Viděl jsem pár Škodováků, co mají na OII namontované kola z L@K (17“) a na tom zimáky. Vubec si toho neváží.
Leden 31, 200718 r proc si toho neváží? Já nevím, jak to nazvat,ale je na těch kolech vidět takovej ten hnusnej povlak, co tam je od sole atd... Upraveno Leden 31, 200718 r od Fan!s
Leden 31, 200718 r kdybys dělal v pekárně, tak ti chleba taky nepřijde jako něco, čeho by sis měl vážit
Leden 31, 200718 r No to chapu, ja slysim slovo hypoteka, uver, ucet a skoro se osypam Hodlam s tim neco udelat, uz je cas na zmenu . Musim se kouknout po necem novem, kdyby nekdo mel nejaky dobry tip budu vdecny . Uz se par let zabyvam marketingem, no a snad mam i nejake ty vysledky . Nebo vytahnu ze supliku tu Softwerovku co tam nejakou dobu susim . Nema nekdo tipek na dobreho programatora??? H.
Únor 1, 200718 r proc si toho neváží? Já nevím, jak to nazvat,ale je na těch kolech vidět takovej ten hnusnej povlak, co tam je od sole atd... a to jsi videl na vlastní oči? dnešní moderní elektrony timhle vubec netrpí, když je alespon cas od casu oplachnes... jezdim ted v zime na pegasech a nic videt neni
Únor 1, 200718 r woe, byli sme s kamosema v hospodě, ale koukám, že to bylo bez překlepů a dává to smysl
Únor 1, 200718 r jo gramatika je excelentní, jen v tu hodinu, cos to psal prostě některý lidi občas už spěj
Únor 1, 200718 r Tak ja premyslam o tychto 17" alutec blade. Teta ich ma na golfe V a vyzeraju dost dobre. Len ta sirka 8J. Oproti sirke 7J sa mi to zda o dost vela tych 2,5 cm. Nebude to zbytocne zvysovat hmotnost kola? Alebo tam dam nakoniec RS kola.
Únor 1, 200718 r protože chci mít hnusný auto 8 palců bude v poho, kdyz bude dobrý ET, na to dáš 225 nebo 235 gumu a pohoda Upraveno Únor 1, 200718 r od Luke288
Únor 1, 200718 r Tak teraz neviem ci si to tym hnusnym autom myslel ironicky alebo je ta tvoja kupa rs kol zla kupa? Inac s obuvanim nebude problem, len by som nechcel zbytocne zvysovat hmotnost. Aj tak uz 17ky su dost velke. A este pridat 2,5 cm na sirku kazdeho kolesa sa mi zda moc.
Únor 1, 200718 r bingo, je jasny, ze to je ironie, RS kola padnou na OII jako prdel na hrnec. co řešíš s tou hmotností? že se zhorší dynamika? neni to nic drastickýho, ale pravda je, že na OII už je 8 palců možná zbytečný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.