Přejít na obsah

Jaká kola máte? FOTO


cosby

Doporučené příspěvky

:) viem ako vyzeraju sputniky..ale cel som to v PSku dat na moje auto..aby som vedel ako budu vyzerat na mojom aute :) to ako vyzeraju nie je az tak dolezite ako to ako budu vyzerat na aute s mojou farbou..apropo sputniky aj moja farba su dost neobvykle aa vylozene sputniky na farbe storm som nikdy nevidel :)..neni problem zajst do salonu ale dost pochybujem ze mi to budu obuvat na moje auto :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemyslim si ze kazde disky sa hodia ku kazdej farbe...aa asi som blbec ale neviem si to predstavit..radsej to vidim ako si mam neco predstavovat a v reali to bude neco uplne ine...keby sme si mali setko predstavovat tak nam netreba ziadne konfiguratory a podobne sracky na weboch...pomaly kazda automobilka ma na webstranke ako by auto vyzeralo v tej farbe s tymi kolesami alebo v takej farbe s takymi kolesami...myslim ze dnes sme trosku dalej v tomto ako niekedy...ked kralovali cestam 120ky boli jedny "disky" par farieb..ale teras mas na vyber siroku paletu farieb diskov a inych prkotin s ktorymi kazda farba vyzera inak..na kazdu farbu sa hodi neco ine..podla mna...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Corrado: a to si to neumíš představit? Kola i auto bude vypadat pořád stejně a je jedno jestli to je černá metla a nebo storm modrá...

Tak takovouhle hloupost, promin, ale musim to tak nazvat jsem dlouho necetl... Jestli si toto vazne myslis, tak si to vazne myslis spatne ;)

Kazdy disk bude vypadat na kazdem aute, na kazde barve uplne jinak, dokonce treba kdyz auto ma pruhledna skla jako sklenik, tak kola nesluseji, dodelas okna a kola sluseji... (pouze priklad)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Davon: sorry, ale větší nesmysl jsem neslyšel. To jaké má auto skla přece neovlivní to že s Pegasusama bude vypadat pěkně a se Sputníkama škaredě. Pokud jsou hezká kola (dle mého názoru origo Škoda) tak auto s nimi bude vypadat vždy dobře a je jedno jestli máš černého pohřebáka s folíema jak uhlí na sklech a nebo bílou barvu a skla jak ze skleníku jak ty píšeš!

Corrado: Ano s tím souhlasím, určitě jsou různé konfigurátory fajn věc pro představu, ale nikdy na nich nevidiš detaily. Já si radši kolo zajdu obhlednout do autosálonu na jiné octavii a jen si odmyslím tŘeba černou metlu co má a pŘedstavím si svoji červenou corridu. Pro mě to má takhle větší vypovídající hodnotu, než nějaký obrázek 800x600 pixelů z konfigurátoru... A co nesnáším a úplně se mi hnusý jsou ty různé náhledy internetových prodejců ráfků, kde si zvolíš typ auta a pak na něm měníš hlinikáče, to je odporné a vůbec to není slučitelné s reálným vzhledem!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podla mna, velmi ovplyvnuje ako auto vypadá / farba, folie / ako sa k nemu hodia disky.

Alebo nemte ženskú doma ? Nepoznáte, ake topánky sa hodia ku kabelke ? Tak je to aj s diskami, nebudes davat zlate disky k červenej, ale dáš ich k bielej a podobne. Pri niektorej farbe disky vyniknu, a pri inej sa stratia. To je stara znama hra s farbami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja mam vybrany asi tyto... ale nejsem jeste pevne rozhoupnut, nevim, zda 5ti paprskovy nejaky, nebo spise vice paprskovy. Jedine co vim, ze museli byt v kombinaci s cernou,m jde to na bilou barvu!

Navrhy? :D

Pěkný. Kombinace leštěná/černá s bílou károu vypadá dobře. Aspoň to je můj subjektivní názor. Podle mě se stříbrná a bíla bije. Ale zase záleží jestli chceš aby auto vypadalo dravě a nebo spíš elegantně.

Davon, jaydoo, Marios, CorradoVR6: Myslím, že jestli něco je pěkné nebo ošklivé je subjektivní věc. Někomu se prostě něco líbí a jiný při pohledu na to může zvracet. Když zvrací většina, tak už je to na zamyšlení lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hh...vtipalek... mas pravdu ze je to subjektivna vec...preto cem vidiet ako by vyzerali tie sputniky na mojej farbe..cem si na to spravit vlastny nazor a potrebujem to vidiet aspon na obrazku..a je mi fuk co si myslia ostatni..je to moje auto, jazdim na nom ja a mozem si tam nacpat aj na kazde koleso iny disk :)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja byl dnes v Alcaru (Nupaky u Prahy) a pekne v klidku jsem si to tam prohledl a zjistil jsem, ze se mi asi jeste vice libeji DOTZ SHURIKEN BLACK. I white jsou hezky, ale kvuli prachu a bordelu z brzdovych desticek do nich nejdu ;) Za povsimnuti jiste stoji i nove DEZENT RB DARK, taky hezky, ale myslim, ze spise na mensi typy aut (Fabia, Golf atd..)

Prikladam realna fota! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...