Deliberator Vloženo 16. Června Vloženo 16. Června Panove prosim netusite nekdo jakou duhovyrobu pruzin pro Sportlina Tdi dsg 4x4 koupit? Idealne s nejakym odkazem... potazmo co stoji original? jdu menit neco na podvozku, tak zvazuju udelat i pruziny. predem dekuju... Citovat
denial Vloženo 17. Června Vloženo 17. Června cekni, ci ti toto pomoze https://www.briskoda.net/forums/topic/510961-2023-280ps-lk-replaced-2016-220ps-style/page/3/#comment-5854160 1 Citovat
Deliberator Vloženo 17. Června Autor Vloženo 17. Června @denial diky, ale Eibachy tam prave mam, a je moc nizke... uz jsem na to stary, proto hledam neco origo... a sportline mi prijde tak akorat. Citovat
Deliberator Vloženo 26. Června Autor Vloženo 26. Června Tak dnes jsem vyrazil pruziny Eibach a namontoval tam origo pruziny Sportline. podvozek je adaptivni. vypada to, ze kombinace pruzin sportline + adaptivniho podvozku je to, jak to melo puvodne z fabriky vyjet. Spokojenost. Citovat
dfga Vloženo 9. Července Vloženo 9. Července Hlavne by to chcelo stabilizator z Passatu, nech to jazdi normalne a neplave ako gauc. Citovat
spyke1973 Vloženo včera v 13:15 Vloženo včera v 13:15 Opravdu má Passat silnejsi predni a zadni stabik? Nekde jsem cetl,ze tuzsi podvozek maji na svedomi treba tlumice,kde se lisi posledni dve pismena i u stejneho provedeni a vybavy a mozna i pruziny. Co jsem hledal stabilizatory,tak treba predek se mota kolem 25 mm od ruznych vyrobcu napric vykonama 2.0 tdi. Eibach a H&R predek 26-28 mm, zadek 24-25 mm. Nenasel jsem ale recenzi od nekoho,kdo podstoupil vymenu a co to s autem udelalo. Citovat
bojler Vloženo před 17 hodinami Vloženo před 17 hodinami Ano, Superb ma stabilizatory s mensim prumerem oproti Passatu. Lisi se dle motorizace, ale obecne se da rict, ze jsou mekci. Citovat
spyke1973 Vloženo před 7 hodinami Vloženo před 7 hodinami Zvláštní,at zadam u prodejcu nejvýkonnější motorizaci u supa nebo passatu,tak mi nevypadne na predek vic jak 25 mm. Tak kde muzou majitele passatu, arteonu koupit stabilizator silnejsi nez u superba? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.