Graystorm88 Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 K DP se víc vyjadřovat nebudu, Motorpower a TDIFUN jsou snad poslední v republice, kterejm nepřeskočilo.. Buď jsou to SHIT firmy, což je 99% úpravců u nás, nebo se všichni zbláznili do marketingu a nabízení nemožnejch služeb... Motorpower a FUN jsou jediný dva, který se v první řadě soustředí na kvalitu a né na kvantitu... Nikomu nic nevnucuju, ale než se pro někoho rozhodnete, tak vždycky hledejte reference, nejradši ty, které si můžete ověřit, nekoukejte, kdo z úpravců má krásné www stránky, které snesou jakoukoli lež. Já, před X lety taky nevěřil, dokud jsem se sám nespálil a myslím, že jsem dostatečně vyškolen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 A konkrétněji tvojí zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikopl Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 No jestli to myslíš vážně, tak si sjedu asi sem no ....A jeste k tomu to mám 15 km od baraku.Ale dulezity je aby to nebyl nějakej šmejd, co by mi jen zničil motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 no zase to máš ale tak blízko, že bys to i dotlačil domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikopl Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 (editace) No přesně to nechci :-) Tak proto žádám o rady kam si mam ject pro chip Editováno: 22. Prosinec 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 tak co mě se doneslo, je to prý dobrá volba. Z vlastní zkušenosti nevím, ale taky se tam chystám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 Motorpower má dobrý ohlas, aSi bych se nebál, a kort jestli to máš kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 jasně, kdyžtak písni, budem tlačit ne, já s tím majitelem už komunikoval a připadá mi minimálně technicky hodně gramotnej. A protože jsem tak trochu i znalec lidských duší, něco mi říká, že je dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikopl Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 OK Díky moc, na jaře tam sjedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20niceboy20 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Zdravim chlapi,som tu novy,pocul a cital som vela o vasom fore a dostal som aj odporucanie na vas ze viete poradit a ste odbornici:D Otazka na vas Mam fabiu RS 1.9tdi 96kw Premyslam nad zvyenim vykonu motora,bud chipom alebo Upravou IC,turba z ARL a nasledne chipu Otazka na vas je co z toho mam vybrat,mate s tymito upravami neake skusenosti a kolko to tak penazi bude zhruba stat a co pri akej upravy je este treba,napr.brzdy,spojka bude na tom atd Chip by som chcel dat spravit u TDifun alebo dieselpower vopred dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 záleží na tom, co od toho očekáváš a kolik chceš investovat. Myslím ale, že pouhou úpravou dat řídicí jednotky získáš navíc dostatek výkonu. Nic dalšího s tím dělat nemusíš. Kolik to stojí snadno zjistíš tam, kde to chceš nechat udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Přesně tak, jen softem budeš okolo 125kw, pro jistotu aby se autu líp dejchalo dej větší IC, pro jistotu si můžeš dát větší turbo, třeba ARL jak píšeš, a pokud budeš dělat oboje, dej i lepší trysky, i když ALka vydrží hodně.. Ale co znám lidi s RS a mají chip na 125kw jsou spokojený, jede to hezky, spojka neklouže, a většinou to nekouříPokud máš navíc větší peníze, tak proč ne, pak ten výkon bude samozřejmě vyšší, otázkou je, jestli ho ve finále opravdu využiješ v celém spektru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 no kdyby dělal ř.j.+ IC + turbo + vstřiky, dal by za to asi víc, než je aktuální cena auta. Ono třeba u Diesepower ani ten čip není zrovna za lidovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 dej čip, aby to auto vydrželo, tak bude tak 160-170k a uvidíš jak ti to bude stačit ;-) Jiný IC je určitě vhodný, přijde mi, že i u 1,4 tdi v podstatě ani svojí funkci neplní, to umístění je nešťastné, ale už je to vrtání se v autě, čip je nejjednodušší cesta v začátku ke koním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Tak záleží no, vstřiky AL vydrží dost, takže větší turbo, u turbosportu cca 17.000, IC komplet s vedením okolo 10.000 (beru kvalitní práci a kvalitní IC) a chip u DP takových 7500,-Tak nejlevnější není ani DP, ani tdiFun ale zase má člověk jistotu že to bude nějak slušně naladěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 no jo, ale to může na cenu za 7 500,-Kč zapomenout. Myslím, že mu nebude stačit ani 15 litrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 No je fakt že těch cca 7.000,- je základní úprava... Takže to ve finále bude dost podobně jak píšeš.A nebo, domluvit se s někým, poslední dobou mě zaujal třeba http://www.sgs-servis.cz/ , poslední dobou hodně kladných ohlasů a nechal udělat u něho nějakej za pěknou cenu, co si myslím že by šlo, popřípadě to u něho nechat i nastalovat. Chápu že to má daleko, ale stejně tak co vím, tak když někdo chce větší úpravu a svěři to firmě, třeba tdiFUN, cena je pak zase trochu jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 V DieselPower maj problém s komunikací, byť by měla bejt odmítavá, takže s nima jsem skončil. Nakonec jsem měl v plánu jít čipovat k TDIfun. Ale něco mi do toho vlezlo a nemohl jsem tam jet. Snad na to ještě někdy dojde. 20niceboy20: Netrápil bych se nějakýma velkýma úpravama. 125kW ti musí bohatě stačit. Kdybys tam rval jiný turbo, vstřiky, tak by pak zas moc trpěla ta spojka atp. Takže zajeď k TDIfunovi, nech to načipovat a za IC udělej v podběhu aspoň to žebrování na odvod vzduchu. Myslim, že budeš spokojenej a za docela slušnej peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 co to znamená "problém s komunikací" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Zkoušel jsem s nima vyjednávat barterovej obchod a když z mojí strany padl konkrétní návrh, přestali komunikovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 no jo, tak dělaj to hlavně za peníze. O směnnej obchod asi neměli zájem. To bych nikomu nevyčítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Já jim samozřejmě nevyčítám, že neměli zájem. Vyčítám jim, že mi to nedokázali obyčejně napsat. A proto jsem s nima skončil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 to je taková univerzální česká vlastnost. Něco napsat určitě mohli. K dobrýmu jménu firmy to patří, i když se při tom žádný peníze nevydělají. Bohužel to mnohdy vypovídá o tom, že jde jenom a pouze o ty prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Nejsem blbec. Podnikatel podniká zpravidla proto, aby vydělal peníze. O tom ani potom. Jenže i barterovej obchod jim může vydělat peníze. A může i víc, než kdybych jim zaplatil klasickou úpravu a odjel. Je to všechno o dohodě. A hlavně mi nejdřív napsali, že se barterovýmu obchodu nebrání. A tim bych téma DP uzavřel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 howgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.