Vendy Mates Vloženo Pondělí v 15:09 Vloženo Pondělí v 15:09 Od začátku mám problém s opěradlem sedadla řidiče, které během jízdy postupně klesá dozadu. Typ sedadla Lounge Suedia/kůže. Auto mám staré 4 měsíce a už jsem byl frustrovaný, že během jízdy musím upravovat sedačku, tak jsem předal auto do OKIMU k záruční opravě se sdělením "máme na to 30 dní". Nechápu, že se nepoučil výrobce sedaček, které tam montují, už se to řešilo u rapida, scaly atd...ta samá závada. Má někdo z vás podobnou závadu u octavie 4 ? Citovat
dettektorr Vloženo Pondělí v 15:11 Vloženo Pondělí v 15:11 Řešil jsem to samé. Odpověď. Změřili jsme o kolik mm operadlo klesne a reklamace zamítnutá, takze jednou za 3 dny otočím dvakrát kolečkem a hotovo. Citovat
DoubleG Vloženo Pondělí v 19:06 Vloženo Pondělí v 19:06 V krátkom čase som prestriedal 3 octavie a v ani jednej mi nekleslo operadlo. Poslednú mám 2 mesiace starú a za 7k km je operadlo stale v tej istej polohe od prvého nastavenia sedačky. Citovat
Vendy Mates Vloženo před 19 hodinami Autor Vloženo před 19 hodinami V 28. 7. 2025 na 17:09, Vendy Mates napsal: Od začátku mám problém s opěradlem sedadla řidiče, které během jízdy postupně klesá dozadu. Typ sedadla Lounge Suedia/kůže. Auto mám staré 4 měsíce a už jsem byl frustrovaný, že během jízdy musím upravovat sedačku, tak jsem předal auto do OKIMU k záruční opravě se sdělením "máme na to 30 dní". Nechápu, že se nepoučil výrobce sedaček, které tam montují, už se to řešilo u rapida, scaly atd...ta samá závada. Má někdo z vás podobnou závadu u octavie 4 ? Tak byla neuznána reklamační oprava, s vozem byl proveden jízdní test dle pokynů výrobce a výsledek : pohyb opěradla je v povolené toleranci, To je ale nehoráznost, tolik let prodávají auta, která stále trpí stejnou závadou a proto to zapíší do příručky, že se to děje a je to v pořádku. Má toto nějaký jiný výrobce uvedeno také v příručce??? Tak v novém autě přes mega jsem si ze zoufalství omotal gumové škrtidlo mezi sedačkou a ovládacím kolečkem a světe div se drží to. Je to ostuda ŠKODY, je to moje poslední auto od nich. Citovat
Vendy Mates Vloženo před 19 hodinami Autor Vloženo před 19 hodinami Přikládám foto č. 1 posun po 50km jízdy, foto č. 2 nouzové řešení. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.