olaf Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Unás so to čeká během asi 14 dní už to bude druhý,první je holka a ,to druhý nikdo neví, no necháme se překvapit.Bud to bude škoda a nabo škodovka každopadně to bude jejich příjmení na celí život. To bude doma divočina! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Tak hlavne at to vse vyjde a je to zase holka, neni nic hezciho nez byt doma sam chlap G R A T U L A C E ! ! ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 tak je to HOLKA jmenuje se veronička 3,70kg 51 cm dnes rano v 7,25. Žena i malá jsou v pořadku a zdravé ,a včer se de nato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 aještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Velka gratulace k miminku,hlavne pro oba pevne zdravi... Takze dve holky.... Ja mel kluka az napotreti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 gratulace. Hlavne ze jsou obe OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Neznam te, ale cela tata a mama Gratuluji, jak jsem rikal, neni nic hezciho, nez nemit doma chlapskou oporu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Jo jo chlapi díky moc,a ted jdu na pivčo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Jo jo chlapi díky moc,a ted jdu na pivčo. hlavne aby jich nebylo moc hlavne zdravicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 tak je to HOLKA jmenuje se veronička 3,70kg 51 cm dnes rano v 7,25. Žena i malá jsou v pořadku a zdravé ,a včer se de nato Je super, že obě holky ksou v pohodě. Moc gratuluju a přidám jedno moje oblíbené pořekadlo: Kdo chce kam, pomožme mu tam a dobře ti tak ty trůbo, ty budeš za 12 - 14 let odhánět frajery s brokovnicí v ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 chlapi ja su rád že je mám , 2* u porodu sem si to užil,stačí! Su rád ža sem se v tom autě nezabil ,byla to moja pičo .... , dnes už je všechno trošku jinač ,aleživot je někdy krasný a proto ,CHCI ŽÍT!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 chlapi ja su rád že je mám , 2* u porodu sem si to užil,stačí! Su rád ža sem se v tom autě nezabil ,byla to moja pičo .... , dnes už je všechno trošku jinač ,aleživot je někdy krasný a proto ,CHCI ŽÍT!!!!!! Tak to nám nemusíš říkat, že jsi rád že je máš, to je snad více než jasné a ty moje kecy musíš brát s hóóóódně véééééélikou rezervou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Kuva ja su tak štastnéééé!!!To je v pohooo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Obe jsou velmi hezke, ikdyz mimino po narozeni zase tak hezke neni, kdyz je vsak tvoje, je nejhezci , treti jsem nevidel! Jak rika baurak, hlavne zdravicko a klido se i vylej jak vaza! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 tak tak, strýcovi sa narodil skoro presne pred rokom syn a až dovtedy som si nevedel predstaviť akého šťastného môže spraviť z človeka mimino... Tak veľa štastia, zdravia, lásky a snaž sa byť najlepší otec pod SLnkom (aj nad ním ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) chlapi ja su rád že je mám , 2* u porodu sem si to užil,stačí! Su rád ža sem se v tom autě nezabil ,byla to moja pičo .... , dnes už je všechno trošku jinač ,aleživot je někdy krasný a proto ,CHCI ŽÍT!!!!!! veliká gratulace ta větší,to je krásná princezna nás to čeká za cca 5 týdnů Editováno: 21. Únor 2007, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 chlapi ja su rád že je mám , 2* u porodu sem si to užil,stačí! Su rád ža sem se v tom autě nezabil ,byla to moja pičo .... , dnes už je všechno trošku jinač ,aleživot je někdy krasný a proto ,CHCI ŽÍT!!!!!! veliká gratulace ta větší,to je krásná princezna nás to čeká za cca 5 týdnů Ty už jsi zase v tom? To spíš na to vypadám já a né ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Předběžna gratulace a víte co to bude?ja to do poslední chvíle nevěděl ,a u porodu jsem jen netrpělivě nakukoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Předběžna gratulace a víte co to bude?ja to do poslední chvíle nevěděl ,a u porodu jsem jen netrpělivě nakukoval. Když sem si to představil, jak nakukuješ, tak jsem se smíchy skoro pochcal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ještě jsi nenapsal, jak se jmenuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ještě jsi nenapsal, jak se jmenuje? Uz nechlastej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 sorry, beru z5, ono to je hned na začátku. Možná proto, že v je malé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Předběžna gratulace a víte co to bude?ja to do poslední chvíle nevěděl ,a u porodu jsem jen netrpělivě nakukoval. no já bych chtěl jako děda kluka,Semi taky,ale mám pocit ,že to bude asi prinzezna ....hlavně at je to zdravé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.