Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ale má, jenom to prostě neřeší. Mě při přejezdu retardérů vrže přední i zadní náprava, v interiéru kdeco, ale prostě to neřeším. Mám levnou škodovku, tak co. :prc:

tak to sem rád! Mě to taky všechno vrže! Docela mě to s..., ale pustim nahlas muziku a je to ok lollol

Jo....ste přesně muj opak....mě každý vrzání,boucháni sere a snažím se to odstranit.....volant mi teda nevrže... lollol

po kostkách je to snad v každý fábce trochu vrzavější... ;)

Jo....ste přesně muj opak....mě každý vrzání,boucháni sere a snažím se to odstranit.....volant mi teda nevrže... lollol

Ono když chceš mít v autě klid, tak to vrzání fakt rozčiluje! mě vrže kryt ruční brzy, něco mi tam klepe vevnitř, sem z toho na nervy :D:D

• Autor
De mi o ten rozjezd. Dvojka trojka to de rychle kylo tam je hned, ale ten rozjezd na jedničku mi dělá problémy :D:D

pokud si to esp/asr vypneš a budeš mit těžkou nohu tak ti to bude hrabat a budeš ztrácet, pokud ho necháš zaplé a budeš mít těžkou nohu, tak ti to zas omezí asr. takže to máš jak prašt a uhoď.

pokud si to esp/asr vypneš a budeš mit těžkou nohu tak ti to bude hrabat a budeš ztrácet, pokud ho necháš zaplé a budeš mít těžkou nohu, tak ti to zas omezí asr. takže to máš jak prašt a uhoď.

Hm takže to radši m.... :D:D Aspoň budu šetřit spojku.

Tak to prrr chlapi !! Jsem jako Najmis, jakmile mi tam něco vrže, jsem nervózní jako krá*a !!

Hm takže to radši m.... :D:D Aspoň budu šetřit spojku.

vypni ASR a nauč se rozjíždět bez prohrábnutí kol, ale rychle :) Jakmile prohrábneš, tak tě to zbrzdí.. Když máš zapnutý ASR a dáš plnej kotel, tak ti ASR omezí přenos točivýho momentu na kola.. ;)

Nevite nekdo prosim jak vyresit vrzani tech molitanu u airbagu ve volantu? Stve me to :( jedu nekde,auto se natrasa a vrze mi volant :D

a pak jeste druhy fundovany dotaz : kdyz prejedu retarder dle rychlosti k tomu predepsane ,tak mi vrze neco v aute. predek a nekdy i zadek...pak zase obracene. co to muze byt? mam to resit nebo na to hodit bobek? diky tw.

Mám za sebou 20 tkm a začíná mi to dělat taky, vypadá to asi na držáky tlumičů.

Je to dost markantní, když zkusíte za jízdy začít kličkovat ...

Divný je, že mi ty zvuky přijdou, jen z levé strany ...

Co pan P2M, neřešil to tu někdy a někdo? ;)

Mám za sebou 20 tkm a začíná mi to dělat taky, vypadá to asi na držáky tlumičů.

Je to dost markantní, když zkusíte za jízdy začít kličkovat ...

Divný je, že mi ty zvuky přijdou, jen z levé strany ...

Co pan P2M, neřešil to tu někdy a někdo? ;)

vrchní uložení tlumičů :feve: ale po 20 TKM to je dost brzy :kuk: ...

Chtělo by to celý auto namočit na hoďku do oleje :p

To mi ani neříkej :aggressive:

Hele já vyměnil horní uložení tlumičů, silentbloky v ramenou, kosti stabilizátorů a vrže stejně lol

Měnil jsem kvůli opotřebení, nikoliv kvůli zvukům. :palec2:

Hele já vyměnil horní uložení tlumičů, silentbloky v ramenou, kosti stabilizátorů a vrže stejně lol

Měnil jsem kvůli opotřebení, nikoliv kvůli zvukům. :palec2:

No já zkusím zajet do servisu a uvidím co mi řeknou, kurňa vždyť je to v záruce !!!!

:rtfm:

Ahoj lidi, tak jsem právě prodal své staré auto a žlutá princezna už se na mě těší.. a já na ní :)kol5kol5kol5

:p:p:p

Gratulujeme!!! -_- At slouzi -_- A napis nam sem tu sokujici informaci, kterou jsi zatajoval ;)

Gratulace. Závidím ti, protože žlutá je rychlejší než červená... :feve::)

Gratulace. Závidím ti, protože žlutá je rychlejší než červená... :feve::)

Jj :-D ale hlavně chci vidět fotky !!!

Asi nechám přestříkat na žluto. lol Každopádně stále lepší než stříbrná metla :p

Gratulujeme!!! -_- At slouzi -_- A napis nam sem tu sokujici informaci, kterou jsi zatajoval ;)

JJ ať víme jestli je to doopravdy taková prda, jak si řikal :palec2::palec2: A jinak taky gratuluju.

Dík, dík, ale zatim mi můžete gratulovat tak akorát k tomu, že jsem prodal svoje staré auto... :p:p

Já napsal, že se na mě princezna těší a ne že jě v garáži.., to bych teď neseděl u počítače ;);)lol

Princeznu bych si měl přivézt příští neděli.., snad to vyjde, bo jinak budu mít sice balík peněz, ale auto ne..

Na ty tajný info si budete muset počkat :p:p , až ji budu mít, pustim všechno ;);););)

PENTADIUS: fotky budou, už se na to třesu... :-):-)

MELLO: jak to myslíš, každopádně lepší než stříbrná ?? Ty žlutou nerad ? NEvim no, kdyby byla stejná nabídka na černou, asi bych váhal, takhle je to ale aspoň jednoznačná volba, pač tak jako tuhle žlutou bych v černé jetou těžko hledal..

KOUDY FRS: prda to je a až pustim ty informace, budete čučet... holt tohle jestli uskutečnim, bude to kup století... :palec2::palec2::p:);)

...

Upraveno od jvees69

Žlutou si kupujou jenom metrosexuálové a můj kolega :p

METROSEXUÁLOVÉ JO? lollollol

Dyť ta žlutá je supr..

post-5818-1200584719_thumb.jpg

Ano, pěkná, zajímavá a extravagantní žlutá je řekněme....zvláštní, ale tato škodovácká žlutá je totálně vyblitózní :feve:

naopak, tahle škodovácká "yelow sprint" je supr.. lollol

Ale jak říkám, být ve stejném stavu ke koupi v černé, asi bych nad tím hodně přemýšlel jakou vybrat..

post-5818-1200596341_thumb.jpg

Upraveno od jvees69

No nic, každému co jeho jest. Ještě aby se ti ta tvoje barva nelíbila. lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.