author Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Mám problém, nesvítí mi žárovka ve zpětném zrcátku která osvětluje "nástupní prostor". Asi by chtěla vyměnit, ale nevím jak se k ní dostat, poraďte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Je to jednoduchý,nejdřív se musí vydloubnout samotné sklo zrcátka,to jsem udělal šroubováčkem který jsem zastrčil do mezery mezi samotné sklo zrcátka a plast.lakovaný kryt a jakoby ho vydloubnul ven a ono samo vyskočí,po té z něj odpojit dva kabliky od vyhřívání,pak ten lakovaný kryt ten je také jen nacvaknutý,ten se vytahuje směrem nahoru,chce to trochu síly a taky vyskočí samo a pak už je k žárovkám přístup,je tam klasická patice třeba jako ve světle a je tam obyč.5w žárovka. Já si ty žárovky měnil za 5W s xenon.efektem a výměna žárovek v obou zrcátkách mi trvala max.15min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 to mě zajímá, stojí ta výměna za to? protoze ty umíráčky co jsou tam z fabriky jsou nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Tak já původně scháněl 5W žárovky do parkovaček ke Xenonům,což se mi po mnoha neuspěš.koupí nakonec podařilo v německu,v parkovačkách to svítí fakt moc dobře ,stejnej odstín jako xenony,krásně to k sobě ladí. Pak mě teprve napadlo to šoupnout to těch zrcátek. Abych pravdu řekl tak asi o chlup měli větší šajn ty obyč.žlutý žárovky,ale tohle zas vypadá o 100% lépe,večer to krásně osvítí dveře a v té šedé grafit.metal se to luxusně odráží.( Je to nachlup ten samí odstín světla jako má v zrcátkách Superb v té vyšší výbavě,ten to má mám pocit ale osvětlené diodou,ale tohle vypadá naprosto stejně) Když jsem to kupoval tak jsem zas spíš počítal s tím že to bude buď bílý světlo nebo uplně modrý,ale fakt to byla trefa,vypadá to jak slabounké xenony. Už se mi taky hodně lídi ptálo třeba u benzínky když jsem měl zapnuté parkovačky jestli to jsou diody nebo žárovky a kde jsem to koupil že to vypadá fakt dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Tak já původně scháněl 5W žárovky do parkovaček ke Xenonům,což se mi po mnoha neuspěš.koupí nakonec podařilo v německu,v parkovačkách to svítí fakt moc dobře ,stejnej odstín jako xenony,krásně to k sobě ladí.Pak mě teprve napadlo to šoupnout to těch zrcátek. Abych pravdu řekl tak asi o chlup měli větší šajn ty obyč.žlutý žárovky,ale tohle zas vypadá o 100% lépe,večer to krásně osvítí dveře a v té šedé grafit.metal se to luxusně odráží.( Je to nachlup ten samí odstín světla jako má v zrcátkách Superb v té vyšší výbavě,ten to má mám pocit ale osvětlené diodou,ale tohle vypadá naprosto stejně) Když jsem to kupoval tak jsem zas spíš počítal s tím že to bude buď bílý světlo nebo uplně modrý,ale fakt to byla trefa,vypadá to jak slabounké xenony. Už se mi taky hodně lídi ptálo třeba u benzínky když jsem měl zapnuté parkovačky jestli to jsou diody nebo žárovky a kde jsem to koupil že to vypadá fakt dobře. Opravdu se ty žárovičky nedají někd u nás sehnat? Prosím o info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 MOžná jo,ale mě už teda nenapadá kde,prolezl jsem internet i obchody v Praze,koupil jsem jich taky dost a nikdy to nebylo ono to co jsem si představoval,bud to bylo obyč.bílé světlo nebo kýčovitě modré. Pak jsem jel pracovně do německa a náhodou jsme se stavil u mého známého v Ulzburgu tj.malé městečko kousek nad Hamburgem a když jsem tam parkoval v takové zapadlé uličce tak hned naproti jsem zahlédl krámek s autopříslušenstvím,tak jsem tam zašel a měli tam takovej zkušební mega panel,tam bylo min.300ks žárovek,tak i když je moje němčina chabá tak jsem tam tomu chlapíkovi vysvětlil co chci a ten mi dal na výběr z 5ks 5W žárovek nejpodob.xenonům,tak teprve tam jsem si vybral. Prodával to tam po kusech,jeden kus té co mám já stál něco přes 3,-eu.Koupil jsem si 6ks do náhrady,myslel jsem si totiž že to bude praskat jak o závod jako většina takových tuning.žárovek,ale zatím držej a ani neměnej odstín že by se třeba vypalovali.V parkovačkách to mám od konce žáří 2006 a ještě jsem je neměnil a to jezdim hromadu km.Teprve před 2měsíci mě napadlo je dát do těch zrcátek. Ta žárovka má obyčejně čiré sklo,akorát vevnitř je jakoby duhová,fakt to svítí jako slabé xenony a pěkně to k sobě ladí. Někdy večer udělám foto a dám to sem i té samotné žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Aspoň skús napísať výrobcu z tej žiarovky, alebo čo tam bude napísané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 to mě zajímá, stojí ta výměna za to? protoze ty umíráčky co jsou tam z fabriky jsou nic moc hele chlapi a od jakého modelového roku umí zpětná zrcátka svítit? Mně to nejde ale moc bych o to stál.. tak budu vděčný za radu.. případně vysvětlení proč to pujde či nepujde.. děkuju SF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 žil jsem v tom, ze kazda OII má žárovky ve zpětných zrcátkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 co se týče funkce blinkrů, tak určitě ale jak se tu bavíte o tom osvětlení dveří, tak asi ne.. já mám už 12/04 (bohužel) a ta to prostě neumí.. zatím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 já mam 11/04 mozna i 10/04, nejsem si jistej a svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 aha a není to třeba jen ve výbavě Elegance? A svítí to vlastně kdy? Pokud se odemkne auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 a kdyz otevřeš dveře. jak je to se závislotí na výbavě netušim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 tak dám zítra dotaz do škodovky, ať se snažej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 a kdyz otevřeš dveře. jak je to se závislotí na výbavě netušim takže je to jen u modelů Elegance.. dle důvěrného a spolehlivého zdroje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) a kdyz otevřeš dveře. jak je to se závislotí na výbavě netušim takže je to jen u modelů Elegance.. dle důvěrného a spolehlivého zdroje.. Je to tak, bohužel Kdysi mi u nás v servisu vysvětlovali , že to musí mít i tu fci světel (teď mi vypadlo, jak se tomu nadává ) Původně jsem si taky naivně myslel, že by to jednoduše šlo, ale nějak jsem to vzdal Editováno: 14. Únor 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Scháním tu žárovku, zatím jsem našel jen toto. Cena 753Kč za pár: Parkovací žárovka OSRAM COOL BLUE HCP - Popis: Nejmodřejší parkovací žárovka s haloge-novou technikou. Dvojnásobná životnost v porovnání s běžnými typy. 12 Voltů, 5W, 2,1 x 9,5 d. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Scháním tu žárovku, zatím jsem našel jen toto. Cena 753Kč za pár: Parkovací žárovka OSRAM COOL BLUE HCP - Popis: Nejmodřejší parkovací žárovka s haloge-novou technikou. Dvojnásobná životnost v porovnání s běžnými typy. 12 Voltů, 5W, 2,1 x 9,5 d. Já je koupil v Cartechu, za 99,-Kč pár. Jsou od Phllipsu, ale už nevím jak se jmenují. Jsou to normál 5W žárovka, trochu do modra s xenonovým efektem, mám to jak v hlavních světlech tak v zrcátkách, tak v kufru.Mám je tam už 3 měsíc a je to stále výtečné. Kdo není pražák tak mu to pošlou a členové OC mají 10 % slevu. /nejsem jejich agent/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 ja si koupil nejaky bílý ledky do parkovaček, 4 stály 90Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) a kdyz otevřeš dveře. jak je to se závislotí na výbavě netušim takže je to jen u modelů Elegance.. dle důvěrného a spolehlivého zdroje.. Je to tak, bohužel Kdysi mi u nás v servisu vysvětlovali , že to musí mít i tu fci světel (teď mi vypadlo, jak se tomu nadává ) Původně jsem si taky naivně myslel, že by to jednoduše šlo, ale nějak jsem to vzdal Ono to jde Jiříku ale museli by jsme si koupit (třeba od Alesia) celý nový blinkry.. :-) Myslím, že jeden vyjde asi na 1500,- a pak i ty naklápěcí, když couváš za 1970,- tak zas tak moc po tom netoužím Editováno: 14. Únor 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
author Vloženo 14. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 diky za radu , nechci nic rikat ale mam ambiente a je to tam, MR 11/2004... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 ja si koupil nejaky bílý ledky do parkovaček, 4 stály 90Kč Mně ve starý OC nevydržely a u novejch to prý hází chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 a kdyz otevřeš dveře. jak je to se závislotí na výbavě netušim takže je to jen u modelů Elegance.. dle důvěrného a spolehlivého zdroje.. Je to tak, bohužel Kdysi mi u nás v servisu vysvětlovali , že to musí mít i tu fci světel (teď mi vypadlo, jak se tomu nadává ) Původně jsem si taky naivně myslel, že by to jednoduše šlo, ale nějak jsem to vzdal Ono to jde Jiříku ale museli by jsme si koupit (třeba od Alesia) celý nový blinkry.. :-) Myslím, že jeden vyjde asi na 1500,- a pak i ty naklápěcí, když couváš za 1970,- tak zas tak moc po tom netoužím O těch naklápěcích se taky už na fóru psalo, že je v závislosti na výbavě, tedy musíš mít el. sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No, taky po tom nějak netoužím..ale zas, když jsem to auto kupoval, taky jsem si říkal, že nebudu nic dodělávat, protože to není třeba..a dneska.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Také bych uvítal tip na nějaké žárovky do parkovaček ke xenonům. Pár jsem jich už koupil a buď svítí modře jako na vánočním stromečku a nebo žlutě. Jinak ty origo co dávají ke xenonům mají sice modré zabarvení ale svítí stejně do žluta. Při mé šikovnosti jsem jednu upustil na zem takže je po ní, no a nová stojí něco přes 100 kč. Jo kdyby alespoň svítila jako xenony tak si jich koupím víc ale takhle jsou to pro mě vyhozené peníze protože se mi nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.