Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

čaute, mám OI 1.6.75kW vyrobenou v 05/2006 a když jsem jí na dnes po cca 2 měsících chtěl natočit, co se nestalo. Sednu dovnitř, pootočím klíčkem a na palubce se rozsvítily jen asi 3 kontrolky, LCD displej s počitadlem km i ten vedle s hodinama ukazovaly jen vrchní segment ze všech údajů a vlevo od budíků se zpod palubky ozývaly podivné zvuky. Zkusil jsem teda nastartovat a ok, jenže asi po dvou třech vteřinách motor zhasl (i když jsem mu předtím dopřál čas nasát benzín čerpadlem). Na další pokus naskočil už motor v pohodě, jen v motorovém prostoru vedle nádobky s kapalinou pro posilovač (kousek od řemenu) něco cvaká a cvaká což dřív nebylo. S autem jsem nakonec přejel asi 30km domů, ale po celou dobu mi svítila kontrolka airbagu. Jo a hodiny se vynulovaly při prvním startu nebo krátce po něm, bo jak se konečně rozsvítily i ostatní segmenty na LCD tak byl čas úplně mimo. A teď otázka na závěr, víte někdo v čem by mohl být problém ? Díky.

p.s.: sorry za ten román, ale je to fakt divný....že

každopádně to jedu ve středu ukázat do servisu... :(

Vloženo

baterka byla v pohode (aspon myslim, bo motor naskocil napoprve a az po chvilince zdechl), i kdyz ty silenci tam dali jen 44Ah, ale si myslim ze ani dva mesice stani by ji nemely vysosat, podle me je u odstaveneho auta odber minimalni, uvidim co mi povi zitra v servisu.... snad se mi podari sem zitra hodit update...zatim caj a sbobem

Vloženo
slabá baterka na půl roku starém autě?

nezapomeň, že auto má taky nějaké spotřebiče, které něco málo taky berou z baterky.

ba,ba. Jen, že na vyhození ta baterka nebude, jak se dobije. Nebo bude?

Vloženo

tak uz je autí v servisu, k tem pazvukum a problemum pri starttu mi rekli ze se i u noveho auta baterka pri "nejezdeni" vybiji diky prilisne inteligenci vozu (ridici jednotka motoru, ABS a kdeceho dalsiho porad sosa z baterky stavu...) resenim je bud obcas baterku nechat dobit nebo odpojit...jo a ty podivny zvuky zpod palubky byly relatka a kontrolka airbagu pry muze svitit i kdyz je v palubni siti podpeti a asi tak hrozi ze se airbag a cidla od nej nezachovaji v pripade potreby spravne. Vecer to jdu vyzvednout tak sem dam jeste kdyztak nejekej update.

Vloženo
tak uz je autí v servisu, k tem pazvukum a problemum pri starttu mi rekli ze se i u noveho auta baterka pri "nejezdeni" vybiji diky prilisne inteligenci vozu (ridici jednotka motoru, ABS a kdeceho dalsiho porad sosa z baterky stavu...) resenim je bud obcas baterku nechat dobit nebo odpojit...jo a ty podivny zvuky zpod palubky byly relatka a kontrolka airbagu pry muze svitit i kdyz je v palubni siti podpeti a asi tak hrozi ze se airbag a cidla od nej nezachovaji v pripade potreby spravne. Vecer to jdu vyzvednout tak sem dam jeste kdyztak nejekej update.

tak vidíš

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...