Přejít na obsah

Podběh plastový


VRBIC

Doporučené příspěvky

Pritelkyne ma octu r.v.1997 nedavno ji vykvetla nadrz, tak jsem za 400Kč sehnal cinsky plech kolem nadrze a nechal jsem to udelat pres znameho. Ted premyslim, co udelat pro to, aby nadrz nezacala znova reznout. Auto uz sice nebude mit dalsich 10let, ale preci jenom je to jen cinsky plech, ktery mozna nebude ani pozinkovany nebo se to dela? Ma cenu plech necim osetrit zevnitr? Nejaky antikorozni nastrik nebo staci jen koupit plastovy podbehy? A co s levym podbehem? Urcite ho vapkou umeju a taky dam plastovej podbeh a ma cenu to necim nastrikat i zespoda?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

No mam 97 a aj 2002 RS. Ale urcite sa na to pozriem. 97 je ako cukrik. 94 000 tkm a lak ako novy. Urcite to pozriem, menit cely blatnik, hruuuza. Ved je to jak nove :)

Nebolo by dobre nejak ten falc navrtat aby sa tam nedrzala voda a maras??? Samozrejme osetrit zakladom a vystriekat voskom.....

Pozriem, uvidim, spravim, napisem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
kluci kdo to z vs jeste ma :)

Cau,tak to mam tez na sve Octavce.Tez je to z 1998. Ptal jsem se ve Skoda servisu a tam mi rekli,ze oprava vyjde na 25 000,- az 30 000,- kc. Resim to ted jeste s jednim mechanikem a ten rika,ze by treba stacilo to vyriznout kolem a napasovat novej dil a ze by nerezal ani celej blatnik. Jakej nazor na to mate vy????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Zdarec všem, hoši máte někdo zkušenost s těmi "made Poland" podběhy? Potřebuji je tam dát, ale nerad bych něco převrtával, resp.do vozu bych určitě nevrtal!

Taky bych poprosil jaké šrouby se tam dávají a zda to objednat s těmi podběhy?

Díky moc za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, ještě jsem se do toho nepustil, ale kamarád kupoval podběh tady http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia/dily-karoserie-octavia/karosarske-dily/7800-zadni-plastovy-podbeh-octavia-i.html.

Je to z Polska, oproti originálu cca o 500,- Kč levnější v tom samém obchodě. Ale co se týče šroubů, tak nevím, co tam dával. Až s ním budu mluvit, zeptám se ho, jestli nezapomenu. Případně tam zkusit zavolat, když mají v popisu škoda a vw, tak by to měli vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, já jsem se k tomu taky ještě nedostal a to díky tomu, že mne jeden mladík pěkně zezadu nabral a tak asi budu mít daleko více starostí! Jinak jsem s nimi mluvil telefonem a ty šrouby ti dodají společně, když to uvedeš jako poznámku do objednávky. Přesvědčoval mne, že to tam sedí jak zadek na hrnci. A o ceně není třeba mluvit. Hodně štěstí.

http://www.adhk.cz/produkty-zadni-pravy-plastovy-podbeh-skoda-octavia-i-dovoz-detail-73358?vehicleId=206c64b1-a59a-43af-926f-535092ac2305

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...