Octavoušek Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Mám Octavku z dovozu z Francie,jedu na servisku ve 30 000 km,uznaj mě záruku na případnou výměnu vadných dílů,máte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 ...pokiaľ viem záruka by mala platiť vrámci celej EU, takže asi aj z FR. Ale skúsenosť nemám, ale Jirik.DC má auto dovezené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 jistěže by měla platit jinak ale sorry, vim, že jsi tu novej, ale na to, co se tady ptáš se ptáš i tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=20181 myslim, ze ten dotaz stačí položit jen jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 (editace) Jasně že to platí..dokonce osobně odzkoušeno na schránce nahoře na palubce..chromový proužek se oloupal jak banán Chjo..už za měsíc mi záruka končí , musím všechno pořádně prolízt Editováno: 16. Únor 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.